Asztrotitkok

2020.06.13.-14. - szombat, vasárnap

Hétvégi előrejelzés!

2020. június 12. - Jurancsik Eszter

Igen intenzív álmok jelentkezhetnek szombat hajnalban és korán reggel: a Halak jelben ekkor találkozik ugyanis fokra pontosan a Hold, a Mars és a Neptunusz. Éppúgy mutathatnak az álmok szimbólumokat mint konkrét cselekvéseket vagy érzéseket. Értelmezd az álmod és jó, ha feljegyzed! Az égbolton is a Halak csillagképet érinti a hármas találkozás, alkalmat nyújtva a magasabb szintű szeretet gyakorlására és a múlt lezárására is. 

3f60bd2d153b43bafb12275b727a51a0.jpg

Felettük ragyog a Pegazus Merkab (alfa Pegasi) csillaga, amelynek üzenete: egy hatalmas ugrással készen állsz életed megújítására, kapcsolataidban a fennálló vitás helyzetek békével történő tisztázására és újult erővel belevágni egy újabb fejlődési ciklusba. A csillag a Pegazus szárnyán látható ez a csillag, vagyis Te is szárnyakat kapsz. Az arab Hold-házak közül a Merkab a 26. holdázban található, amely a falak ledöntésével és a kapcsolatrendszerezéssel áll kapcsolatban. A kínai rendszerben ez a 13. holdház, a Shí, amely marsikus természetű, és amelyről a következőt írják: családi találkozásokkor az idősebbek átadhatják tudásukat a fiatalabbaknak, amely szerencsét hoz. Találkozzunk tehát a családdal, ha tehetjük, főleg most, hogy a koronavírus kapcsán napról napra több az enyhítés.

Délután-este a Hold szextilje a Bak-Jupiterrel és Plútóval aktiválja a filozofikus oldalunkat és a regenerációs készséget - érdemes gyógyító szertartásokat, meditációkat végezni, jógázni vagy sétálni.

Vasárnap hajnalban a Hold már a tüzes Kosban jár, az égbolton pedig a Cetben láthatjuk, felette ott látszik a Visszaúszó Hal. A Kos a tisztítótűz, hiszen a tűz elem tisztít és energizál. Kiégeti a már nem szolgáló minőségeket, a Cet csillagkép pedig a belső, megtisztító jellegű munkákat szimbolizálja. Égi kísérőnk szextilje a Vízöntő-Szaturnusszal megadja a kitartást és a kellő komolyságot a feladatok elvégzéséhez.

9467040ec4df6beb186ba9d5ec62d2b6.jpg

Az Ikrek-Nap, amely továbbra is a Tejúton rója égi útját, érinti mind a Bellatrix, mind a Rigel csillagot - ezek a Nimród (Orion) csillagképben láthatók. A Bellatrix a Nappal önmagunk, igaz valónk felvállalását mutatja, a Rigel pedig -amely Nimród lába, és azzal lép az Eridanus folyóra- sorsfordító lépések lehetőségét kínálja fel. 

A Nap kvadrátja a Halak-Marssal/Neptunusszal még mindig tart, továbbra is hevességünk féken tartására és a felesleges dráma kerülésésre int minket. 

Délelőtt és kora délután a Kos-Hold/Ikrek-Vénusz szextil remek alkalmat ad a párkapcsolatokban esetlegesen jelen lévő problémák rendezésére, a közös programokra. 

Áldás!

Képek: Pinterest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2315805890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása