Asztrotitkok

Visszatérő képességek: retrográd Vénusz - 2020.05.13.-2020.06.25.

2020. május 12. - Jurancsik Eszter

Szerdán a Vénusz hátráló mozgásba kezd az Ikrek jel 21. fokán, és egészen a jel 5. fokáig vándorol vissza. Égbolti értelemben a Bika Tejúton nyugvó szarvainál látható ekkor, Orion (Nimród) kinyújtott karja felett, a Betelgeuse csillagnál. A kapcsolatokban a tisztázás, felvállalás immár elkerülhetetlen. Hogyan is tudnánk az Istenek Útjára lépni, ha ezen dolgokat háttérbe szorítjuk, megbetegítve ezzel magunkat?

Az Ikrek jegyben visszafelé haladva a Vénusz igyekszik segíteni, hogy eldöntsd, mit is vársz voltaképpen a kapcsolattól. Ez nemcsak a szerelmi kapcsolatokra vonatkozhat, igaz, főleg e tekintetben leszünk legtöbben érintettek. 

unnamed_1.jpg

Jelentheti akár egy korábbi partner visszatérését, vagy egy olyan szituációt, amely már korábban megtörtént, és esetleg ott, és akkor nem a megfelelő módon kezelted azt. Most lehetőséget kapsz arra, hogy "lepótvizsgázz."

A Vénusz kvadrátja a Halak-Neptunusszal a fenti hatásokat fokozottan felerősti, hiszen a Neptunusz a magasabb szeretet princípiuma, valamint a művészetekkel való foglalkozásnak is kedvez az aspektus. Elveszettnek hitt képességeidet hozhatja vissza, vagy ha eddig csak kacérkodtál a művészetekkel, most itt az ideje elkezdeni! 

Áldás!

Kép: Bill Attride.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr215686260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása