Asztrotitkok

2020.04.18.-19., szombat, vasárnap

2020. április 17. - Jurancsik Eszter

Szombat hajnalban jelentkező álmaink megmutatják, milyen dolgoktól, minőségektől kell megszabadulnunk - a Hold zodiakálisan a Halakban, csillagképi értelemben azonban a Szobrász felett jár. E csillagkép a "lefaragni való" dolgok jelzője.

Továbbra is látható a Kos-Merkúr szextilje az Ikrek-Vénusszal és a Vízöntő-Marssal, valamint utóbbi két bolygó trigon fényszöge egymással. A tiszta, nyílt kommunikáció (Kos-Merkúr) most különösképpen segíti a férfi-nő kapcsolatok tisztázását, fejlődését, következő szintre lépését (Vénusz és Mars). 

535dc2acf76bd7633040c95a08df88ba_featured.jpg

Délelőtt a Vénusz Orion Betelgeuse csillaga felett, amely csillag Orion (Nimród) kinyújtott karja. Ez segít a női minőség megértésében-megélésében. 

Este a Halak-Hold kvadrátba lép a Vénusszal; ismét kiváló terep a kapcsolati viták rendezésére, de édesanyánktól hozott mintáink felülvizsgálatára is. 

E napon 04:33-kor kezdődik el a 25. holdnap, amelyet a teknős szimbolizál.

Mágikus nap, akárcsak a 22. holdnap. A bölcsesség és az extraszenzorikus képességek (belső látás, metaérzékelés, telepátia, …) megnyilvánulásának napja. Ez különösen azoknál valósul meg, akik az ezt megelőző holdnapok szerint éltek és így kellően megtisztultak. Kedvező nap a böjtölésre.
Ezen a napon végezzünk salaktalanítást fizikai, asztrális és mentális szinten egyaránt. Légző gyakorlatokkal, meditációval vagy imával szabaduljunk meg a negatív érzelmektől. Hallgassunk a belső hangra, amely őrangyalunk üzenetét közvetíti számunkra. Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra és a különböző jelekre. Ezek sorsformáló jelentőséggel bírhatnak.
A 25. holdnapon semmiképpen se siessünk. Ne igyunk sok folyadékot és ne fogyasszunk nehéz ételeket. A nap javasolt eledele a túró. Ha nem muszáj, gyógyszereket se vegyünk ma be.

Vasárnap a Hold eléri a Halakban lévő Neptunuszt. Intenzív, szimbólumokkal tarkított álmaink lehetnek, amelyek főleg lezárandó dolgainkra világítanak rá. Különösen 02:15-ig bezárólag jöhetnek ilyen típusú álmok. Csillagképi értelemben még mindig a Szobrász felett jár égi szomdszédunk, azaz még mindig a lefaragandó dolgokat is megmutatják az álmok, megérzések. 

16:45-kor a Nap a Bika Zodiákusba lép, égbolti értelemben pedig a Felfelé Úszó Hal, a Kos és a Cet erőterét érinti. A Bika-Nap az anyag megszentelése, a stabilitás. Bármi, amit létrehozunk, szeretetet kell oltanunk, mert csak így hozhat gyümölcsöt. Ezt kiválóan példázza a főzés. A főzés, sütés, ételkészítés az egyik legnagyobb mágia...

taurus2018.jpg

A Halak segít a mágia erejét felismerni, a Kos tervezni, a Cet pedig higgadt fejjel átgondolni mindent. Május 8-ig érinti a Nap a Cetet, ez idő alatt rengeteg mindenre ráláthatunk, és ha szükséges, módosíthatunk. 

04:55-kor elkezdődik a 26. holdnap szimbóluma a béka.

A béka az álbölcsesség szimbóluma, ezért előfordulhat, hogy az önmagunk által elért eredményeket túlértékeljük. Ebből következik, hogy ezen a napon leginkább az öndicsőítés és a büszkeség vétkeivel kell számolnunk.
Ugyanakkor lehetőség nyílik arra, hogy tisztázhassunk bizonyos szituációkat, mert maszkok hullhatnak le.
Ezen a napon nem ajánlatos sokat beszélni, mert ezzel rengeteg energiát vesztünk. Legyünk óvatosak azokkal az emberekkel szemben, akik dicsérnek bennünket, mert ezzel erősítik hamis meggyőződéseinket. Inkább olyan emberekkel legyünk ezen a napon, akik keményen kritizálnak, mert ez segíti önértékelésünket.
Legjobb, ha a tanítónk, mesterünk ad tanácsot ilyenkor. Fogat ne húzassunk. A nap ajánlott eledele a krumpli és a hal, nem ajánlott a káposzta és a répa. Ha reggel kimegyünk és valakit teli szatyorral, vödörrel stb. látunk, akkor sok jóra számíthatunk.

Áldás!

 

Képek: Pinterest (1), Bill Attride (2).

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1415619650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása