Asztrotitkok

Előrejelzés a 47. hétre - 2023.11.20.-26.

2023. november 18. - Jurancsik Eszter

_1b07902a-57fd-4320-82e5-f49aab7d58c1.jpg

November 20-a és 26-a között érezteti leginkább erejét a Nap/Mars együttállás, szextilben a Plútóval. Kivételes lehetőség a rejtett erőtartalékok mozgósítására, a cselekvésre, a transzformatív erők mindenben a segítségünkre vannak. 

Az utóbbi hetek sokakat megtépáztak, azonban ez az aspektus segít abban, hogy a regeneráció beinduljon. Ezzel párhuzamosan a teremtő-sorsfordító energiák is megérkeznek. Lesz olyan dolog, ami lezárul, mégpedig véglegesen és visszavonhatatlanul, és lesz olyan dolog, ami megújul, régi álmok válnak valóra egy új köntösben. A Skorpió jel, amelyben a Nap és a Mars együtt halad, hihetetlen erőt birtokol. Amiben őszintén, mélyen hiszünk, és a tudás tudásával tudjuk, hogy életképes, amellett tartsunk ki, amely dolgok pedig már nem adnak semmit számunkra, azokat könnyebben zárjuk le, mint máskor. Lehet ez egy kapcsolat, munkahely, bármilyen projekt vagy ügy. A leglehetetlenebbnek tűnő feladatokat is véghez vihetjük most. Ha a belső erőnkre támaszkodunk, nincs lehetetlen. Ez a legerősebb mágia, ami csak létezik!

Mindeközben a két égitest november 23-ával kvadrátot is alkot a Plútóval. Utunkat bukkanók és gödrök tarkíthatják, a sötétben pedig nehéz észrevenni ezeket. De ha pofára is esünk, egyetlen út marad: felállni és menni tovább. Ha belesüppedünk az önsajnálatba, esélyünk sincs célba érni. A kudarcokból csak tanulhatunk. Ha valamiért meg kell küzdenünk, sokkal több értékkel bír, mintha csak odapottyan az ölünkbe. Sokkal jobban értékeljük és sokkal tovább tart. Türelem, kitartás és alázat!

www.jpg

November 22-én, 15:03-kor a Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép. Míg az elmélyült Skorpióban megtaláltuk az igazságot, addig a Nyilasban ennek hírét fogjuk terjeszteni. A jupiteri uralom alá került Nap maximálisra gerjeszti az igazság kiterjesztésének vágyát, a Skorpiós mélybe merülés után pedig lassan meglátjuk a fényt, ami december 22-én fog mindent beragyogni, amikor is elérkezik a téli napforduló. Jegyváltásának pillanatában a Nap a Toliman csillaggal találkozik, ami a Kentaur csillagképben látható, vénuszi/jupiteri csillag, és sikert ígér, ha továbbra sem adjuk fel.

oig-blfq4cug.jpg

24-én a Mars is eléri a Nyilast. Ahogyan az energikus, cselekvést, tetterőt szimbolizáló Mars áthalad itt, egy kis kóstolót kapunk a jegy kiáradó természetéből. A dolgok mintha tisztábban látszanának, talán lehetőségeket látunk meg ott, ahol korábban álmainkban sem. A lendület is növekszik, hogy az elképzeléseket valóra váltsuk, optimistábbnak, derűlátóbbnak érezhetjük magunkat. Fontos azonban, hogy a kockázatvállalás tekintetében ne essünk túlzásokba; a mértékletesség maradjon a kulcsszó. Az égbolton a Skorpió ollóinál tartózkodik ekkor vörös bolygószomszédunk; a felesleges dolgok levágása után megkönnyebbülve léphetünk az új utakra.

A Hold mozgása:

Hétfőn 11:49 és 15:29 között üresjárat, ekkor belép a Halakba.

Szerdán 16:09 és 18:20 között üresjárat, ekkor a Kosba lép.

Pénteken 18:40 és 21:29 között üresjárat, ekkor lép át a Bikába.

Vasárnap 22:51 és hétfő 01:40 között üresjárat, ekkor ér az Ikrekbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4418261459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása