Asztrotitkok

Előrejelzés a 42. hétre - 2023.10.16.-22.

2023. október 15. - Jurancsik Eszter

space_with_gala_0.png

Október 18-án egzakt a Nap és az Északi Holdcsomó szembenállása, amely megmutatja, mely úton érdemes tovább haladni a célok felé, úgy, hogy közben nem sértjük mások érdekeit. Ez most, a Mérleg-Nap idején egyébként is kiemelt fontossággal bír. Cselekedjünk magabiztosan, de intézzük dolgainkat okosan és kellő elővigyázatossággal. 

19-én, azaz csütörtökön Nap/Merkúr kazimi lesz, amely biztosítja a tiszta, éles elmét. Megérthetjük az összefüggéseket, eddig rejtett információk birtokába juthatunk, valamint remek ötletekkel ruház fel minket ez az aspektus. Különösen 20-án, reggel 7 óra tájban figyeljünk a felmerülő gondolatainkra, hiszen ekkor pontosodik be - a Mérleg 26. foka érintett, és a világgal való kapcsolatok mellett a pénzügyek, szerződések is érintetté válnak. 

A 20-i Merkúr/Plútó kvadrát fokozhatja a mentális feszütséget - tartsuk féken a nyelvünket, kerüljük a vitákat, ha mégis nézeteltérésünk van valakivel, higgadtan beszéljük meg az érintettel. A nyers, durva modor nemcsak elmérgesíti a viszonyt, de bennünk is rossz érzéseket szül. Fordítsuk ezt az energiát önmagunk fejlesztésére, olvassunk, tanuljunk. 

A Nap és a Plútó szintén kvadrátba kerülnek 21-én; ez a fenti feszült Merkúr/Plútó fényszöget kicsit felturbózza. Nem kevés önfegyelemre lesz tehát szükség. Már nagyon-nagyon vágyunk a minőségi változásokra (Plútó), ám ehhez cselekedni kell. Lehet, hogy más is kikaparhatja a gesztenyénket, de az eredmény ez esetben nem tartós és örömet sem okoz. Nincs mese, magunkat kell nekidurálni a műveletnek, mindemellett a kompromisszumkészségünkre is szükség lesz, ha nem akarunk értelmetlen haragot szítani. Ajánlott a jóga, a légzéstechnikák alkalmazása e napokban. Így a feszültség is levezetődik, és mentálisan egy sokkal egészségesebb állapotba kerülünk. 

handsome_man_le_0.png

Némi könnyebbséget hoz a 22-i Merkúr/Szaturnusz trigon, amely az önfegyelmet hivatott erősíteni, a célra összpontosítani a gondolatokat és kicsit összeszedettebbnek lenni. Alkalmas napok a precizitást igénylő feladatok végzésére, tanulásra és tárgyalásokra, a gyakorlatiasságot igénylő feladatok végrehajtására.

Szintén e napon a Vénusz és a Jupiter trigont alkot egymással, amely jó hatással van saját közérzetünkre, a szerelemre és a pénzügyekre is. Találkozzunk barátokkal vagy csak töltsük a napot párunkkal, nézzünk filmet, hallgassunk zenét, főzzünk valami finomat, pihenjük ki a hetet.

A Merkúr vasárnap a Skorpióba lép. A kommunikáció, az intellektus átitatódik a legmélyebb érzésekkel, a titkok megfejtése fokozott szerephez jut. Az igazságok feltárásának és a mély beszélgetéseknek jön el az ideje.

A Hold mozgása:

Hétfőn a Skorpióban jár, üresjárat kedd 17:43 és 21:36 között, ekkor a Nyilasba lép. Csütörtökön 21:02 és péntek, 03:54 között ismét üresjárat, ekkor belép a Bakba. Vasárnap 08:00 és 08:06 között üresjárat, ekkor belép a Vízöntőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5418235353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása