Asztrotitkok

Merkúr a Vízöntőben - 2023.02.11.

2023. február 12. - Jurancsik Eszter

Február 11-én a Merkúr a Vízöntőbe lépett, amely szikrázó ötleteket, bravúros megoldásokat hozhat, miközben felfedezhetünk egy sor újabb perspektívát. Maga a Vízöntő jegy az újítások és a barátság jegye is. Gondolkodásunkban és a problémamegoldást illetően az eddig ki nem próbált megoldások, alternatívák ideje érkezik el, valamint barátságainkban is tisztábban látunk - hogy ki a valódi barátunk és ki nem. Lehet szelektálni, hiszen a Vízöntő uralkodója, az Uránusz segít legyalulni mindazon embereket, akikkel már nincs közös utunk. 

owm4oa3hxug58mka7hpvfp_1.jpg

Személyes szinten a Merkúr jegyvátása az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid eseményeit, témáit színezheti a Vízöntőben kezdődő házad dolgaival.

Ha az égboltot nézzünk, a bolygó most éri el a Bak csillagképet. Amíg a Nyilasban haladt, megszereztük a tapasztalatokat, most pedig bölcsességgé érleljük őket, és e Tudás birtokában haladhatunk tovább.

Az indiai rendszer szerint a Merkúr az Uttara Sadha nevű holdházban tartózkodik; e terület kapcsolódik a társadalmi kérdésekhez, a közösségekhez, amelyek kapcsán akár segítői szerepet is vállalhatunk. 

A Hold 12-én a Skorpióban halad, megadva a terepet az elmélyülésnek, a titkok feltárásának és a transzformáció témájának. Érzékeny testrészek: orr, húgyutak, vastag-és végbél, nemi szervek. Húgyúti problémákkal küszködők fogyasszanak tőzegáfonyát. Este az Uránusz-szembenállás feszültté teheti az arra hajlamosabbakat, ez esetben nyugtató teák fogyasztása javasolt. 

13-án, délelőtt a Vénusz-trigon a szerelmi témákat éppúgy felerősítheti, mint a művészeti vonalat, amit egy délutáni Neptunusz-trigon tovább erősít. Kora este a Nap-kvadrát óva int a felesleges vitáktól és erőfitogtatástól, késő este pedig egy Szaturnusz-kvadrát segít szembenézni a belső gátlásainkkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr218047326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása