Asztrotitkok

Fényszögek és Jupiter direkt - 2022.11.24.-25.

2022. november 24. - Jurancsik Eszter

A Jupiter direktbe fordult a Halak 28. fokán. A bolygóóriás július 28-án kezdte meg hátráló mozgását, akkor még a Kos jegyében. Ebben a négy hónapban lehetőséget kaptunk arra, hogy magunkba nézve megvizsgáljuk, mely dolgok nem kerültek tisztázásra és lezárásra. 

space-universe-stars-3337.jpg

A direkt mozgásba visszatérő Jupiter energiái magukkal hozzák a tiszta lappal történő kezdeteket, ami különösen akkor lesz látványos, amikor a planéta újra belép a Kosba (december 20.) Az égboltot nézve a Jupiter a Scheat csillaggal áll együtt, amely a Pegazus alfa csillaga, természete szerint szaturnuszi. A Jupiterrel való együttállása segíthetett kivédeni sokunknál a balszerencsés eseményeket, még ha ezek felett el is siklottunk. Cserébe a kitartásunkat kérte. Most pedig, hogy a Jupiter elindul előre, a lehetőségek is megnyílnak előttünk. Talán egy régóta tervezett utazás valósul meg, szerencsét biztosít jogi ügyekben és a régi álmok lehet, hogy új köntösben, de megvalósulnak.

25-én Vénusz/Chiron trigon aktiválódik, amely a párkapcsolati területen elszenvedett sérüléseket hivatott gyógyítani, és most ez minden nehézség nélkül mehet végbe. Korábbi kapcsolataidat, vagy a jelenlegi kapcsolatodban korábban tapasztalt nehézségeket átgondolva arra a következtetésre juthatsz, hogy valójában nem ellened, hanem érted, értetek történtek bizonyos dolgok. A bölcs belátás pedig mindig a boldogság felé terel minket.

A Hold 25-én a Nyilasban jár, egészen 22:18-ig. Bátran tervezzük meg jövőnket, és ezt természetesen a direktbe forduló Jupiter is támogatja. Érzékeny testrészek: máj, csípő, combok, farrész, funkcionálisan a cukorháztartás, a szénhidrát-anyagcsere. Reggel a Szaturnusz-szextil a koncetrációt biztosítja, a Mars-szembenállás viszont némileg hajlamosíthat a türelmetlenségre. Délelőtt a Neptunusz-kvadrát hatására elkalandozhat a figyelmünk, ha dolgozunk, háztartási teendőket végzünk különösen vízzel, figyeljünk nagyon. 20:21-kor egy Jupiter-kvadrát int óva a túlzástól, különösképpen az evés-ivást illetően, majd üresjáratot kezd, amely 22:18-kor ér véget a Hold Bakba lépésével.

A Bak-Hold előtérbe helyezi a gyakorlatias megoldásokat és a kitartást. Érzékeny szervek: bőr, fogak, csontok, ízületek, lép, egyensúlyszerv, funckionálisan a lerakódások, a szervezet ásványianyag-raktározása. 



A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8517986900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása