Asztrotitkok

Vénusz/Szaturnusz trigon: kapcsolatok harmonizálása

2022. október 12. - Jurancsik Eszter

13-án, csütörtökön egzakt a Mérleg-Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz trigonja. A Vénusz az égboltot nézve a Szűz csillagképben halad, alatta a Serleg és a Holló, valamint utóbbi delta csillaga, az Algorab.

Ez az aspektus nagy segítségünkre lesz a párkapcsolatok stabilizálásában, rendezésében. A kölcsönös tisztelet kerül előtérbe, amellyel az esetleges problémákat rendezni tudjuk. Ha kapcsolatunkat az utóbbi időben nehézségek tarkították, tiszta terep érkezik azok megoldására, a megoldás pedig immár a gyakorlatban működik.

s.jpg

A problémamentes kapcsolatok még szorosabbá válnak, az elköteleződés, egymáshoz tartozás érzése erősödik, eljegyzés, esküvő, összeköltözés is lehetséges. A most induló, most kialakuló kapcsolatokban ott a hosszú távra tervezés, és annak esélye, hogy egy harmonikus szövetség szülessen kettőtök között.

A Szűz csillagkép érintettsége mindenképpen eredményeket hoz, "ki mint vet, úgy arat". Ha éppen most jár le a közös időd valakivel, még az is drámáktól mentesen mehet végbe, köszönhetően a Mérleg békeszerető természetének és a Vízöntő józan gondolkodásának. A Serlegben elégnek a minket nem szolgáló kapcsolódások, de a helyükön újak születnek - a Serleg ugyanis anyaméh-szimbólum. A Holló szintén a szükségszerű véget jelzi, ha annak jött el az ideje. Az Algorab csillag pedig megkönnyíti mindezt - e csillag segíthet abban, hogy tiszta fejjel gondolkodhassunk, és ne halogassuk tovább azt, ami már amúgy is időszerű.

Csütörtökön a Hold 07:08-kor lép az Ikrekbe, szívesen kapcsolódunk, tanulunk, megfigyelünk. Érzékeny testrészek: tüdő, váll, karok, funkcionálisan a légzés, a mozgás. Délelőtt a Jupiterrel való szextil kellemes időtöltést ígér, délután a Merkúr-trigon kedvez a baráti összejöveteleknek, buliknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3417952840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása