Asztrotitkok

Vénusz a Szűzben - 2022.09.05.

2022. szeptember 04. - Jurancsik Eszter

Hétfőn reggel a Vénusz belép a földies Szűz jegybe, az égbolton pedig az Oroszlán csillagkép szívénél, a Regulus csillagnál láthatjuk ekkor.

A szerelem területén az eddigieknél sokkal könnyebben jön az ok-okozati összefüggések megértése. Most láthatod azokat a dolgokat kapcsolatodban, amelyeken még dolgozni szükséges, hogy a harmónia -ami majd a Mérleg-Vénusz témája lesz- megszülethessen, mintegy előkészítve a terepet a kapcsolat szintlépéséhez.

red-and-blue-nebula-17346-1920x1200.jpg

Változó jelként a változásokat készíti elő, és ezek a változások hosszabb távon kihatnak kapcsolatunkra. Ám nemcsak a Társunkat vagy magát a kapcsolatot tudjuk most tisztába tenni, hanem azt is, ami bennünk zajlik. Mit várunk a kapcsolattól? Merre tart? Ami már nem szolgálja a kapcsolatot, azt ki kell takarítani. 

A Szűz poláris párja a Halak, a Szűz/Halak-tengely pedig a megváltás tengelye. Azaz, ha most megtesszük azokat a lépéseket a kapcsolat megtisztulása, megmentése felé, amelyek már talán jó ideje aktuálisak voltak, a "megváltás", ami a kapcsolat harmóniába kerüléseként mutatkozik meg, sem marad el. 

A Regulus csillag biztosítja ehhez a szeretetet és azt, hogy saját magunk gyógyításával a kapcsolatot is gyógyítsuk. A szeretetnél erősebb gyógyító erő nincs! 

Személyes szinten a Bika és a Mérleg jegyekben kezdődő horoszkópházaid témái keveredhetnek a Szűz-házad témáival.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6917923613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása