Asztrotitkok

Újhold a Szűzben - 2022.08.27.

2022. augusztus 25. - Jurancsik Eszter

Augusztus 27-én, magyar idő szerint 10:16-kor lesz Újhold a Szűz jel 4. fokán. Ismét elindul egy új Hold-ciklus. A Nap jegyváltása fizikai szinten sürgeti a rendrakást, az Újhold pedig lelki szinten is. Tehát mindenképp eljött a tisztítás ideje.

map-of-the-universe-1-696x392.jpg

AZ ÚJHOLD FÉNYSZÖGEI

A Mars kvadráttal kapcsolódik a két égitesthez Újholdkor. Ez rávilágít arra, miként használtuk fel eddig az energiáinkat, hasznos dolgokba fektettük bele vagy szétforgácsoltuk? Lehetőséget kapunk ennek tisztázására és arra is, hogy összeszedjük magunkat, ami változó jelek mellett (Újhold a Szűzben, Mars az Ikrekben) nem mindig könnyű, de nem is lehetetlen. Egy kis erőfeszítéssel minden lehetséges.

Jellempróbáló feladatok is érkeznek, lehetséges a provokációval való találkozás. Még ha nehéz is, most ne hagyjuk, hogy bárki/bármi kihozzon bennünket a sodrunkból. Ha ilyen szituációban találjuk magunkat, inkább ne is vegyük fel a provokációt, ez most a legcélravezetőbb. Mintha nem is hallanánk. 

A Szűz-Újhold érzékennyé teszi a gyomor-bél traktust, az emésztőszerveket, ajánlatos tehát sok friss, egészséges ételt fogyasztani, kerülni a feldolgozott élelmiszereket, a túlzott cukor-és fűszerfogyasztást az Újhold utáni egy-két napon. Igyunk viszont gyógyteákat, sportoljunk (hogy a Mars generálta esetleges feszültséget levezessük), takarítsuk ki lelkünket a méregtől, vonuljunk vissza és elemezzük ki, mi miért történik - most megtaláljuk a válaszokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1517916209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása