Asztrotitkok

Újhold a Szűzben - 2023.09.15.

2023. szeptember 13. - Jurancsik Eszter

Budapesti idő szerint szeptember 15-én, 03:38-kor lesz Újhold a Szűz jel 21°58'-én. 

A Nap/Hold kettőse és a Neptunusz között van egy közeledő szembenállás. Általában ez a zűrzavar és a ködösítés aspektusa, de mint tudható, a szembenállások a kiegyensúlyozást is magukban hordozzák. Ismerjük fel, mely dolgok okoznak függést az életünkben:  ez lehet kapcsolat, rossz szokás vagy bármi, amihez egészségtelen kötődés fűz. A Szűz a tisztítás, így az ezektől való tisztulásra is lehetőségünk adódik. Nézzünk mélyen a lelekünkbe (Hold), hogy miért is ragaszkodunk egy olyan helyzethez, dologhoz vagy személyhez, amely/aki csak lehúz minket? Ha mersz magaddal őszinte lenni, megtalálod a választ is, ezzel együtt megteheted a leválás útján az első lépést is. 

ezgif_com-webp-to-jpg_1_1.jpg

Lesz azonban egy Uránusz-trigon, amely felerősíti ezt az energiát, hiszen az Uránusz a függetlenséget (is) jelképezi. Nézd csak meg a hangsúlyos Vízöntő-embereket! Nem ragaszkodnak görcsösen semmihez, főleg nem olyan dolgokhoz, amelyekről érzik, hogy nem szolgálja a fejlődésüket - ezektől szívbaj nélkül megszabadulnak. Független és a jövő felé tartó egyéniségek, akik nem kedvelik sem a mainstreamet, sem a kötöttségeket. Ellenben nyitottak az alternatív megoldásokra! Ahogy megszabadulsz a nemkívánatos energiáktól, bátran haladhatsz tovább, kipróbálva olyan dolgokat is, amelyek eddig talán képbe se kerültek. Izgalmas út ez, nem kell félni! 

A csillagos égen az Oroszlán nemzőszerveinél, a Denebola csillag közelében születik meg az Újhold, felerősítve a teremtő, kreatív energiákat és azt, hogy őrizzük meg méltóságunkat minden helyzetben.

Az indiai rendszerben az Újhold az Uttara Phalguni nevű holdházat érinti. E terület a szülőkkel hozott mintákkal, azon belül is az ő érdekérvényesítő készségükkel kapcsolható össze, illetve azzal, hogy Te ezt hogyan élted/éled meg. Te hogyan szerzel érvényt az akaratodnak? Ugyanakkor kötődik a saját, igaz lényünk ragyogásához, megmutatásához - istensége Aryaman, a tündöklő, a nemes istenség.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1718213685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása