Asztrotitkok

Vénusz/Mars együttállás és Merkúr ismét a Vízöntőben

2022. február 12. - Jurancsik Eszter

venus-and-mars-astrology-2021.jpeg

13-án találkozik a Bakban járó Vénusz és Mars, amely kapcsolódás egészen április 8-ig aktív, mindeközben a két égitest majd a Vízöntőben is együtt halad, de erről később. A gyengéd, érzéki oldal (Vénusz) összeolvad a szexuális vonzerővel és vággyal (Mars), kisugárzásunk hihetetlen mértékben erősödik - nemcsak szexuális értelemben vonzhatjuk az embereket, noha tagadhatatlanul ez a leginkább ingerelt terület...

A Bakban ráadásul emelt helyzetében van a Mars, így hasonlóan uralmi jegyeihez, a Koshoz és a Skorpióhoz, itt is igen erőteljesen fejti ki hatását. A Bak jegy, amelyben talákozik a két bolygó, földies jellegének köszönhetően táptalajt ad a fejlődésnek. Személyes szinten céljaink felé vezető úton megkapjuk a támogatást, szerelmi életünk pedig szinte újjáéled, ahogyan azt az Anyatermészet is teszi tavasszal, ami már szinte itt is van, nem véletlenül nevezik februárt Jégbontó havának is. Anyatermészet és az érzések is megújulnak, itt a lehetőség a kapcsolatok felfrissítésére is. E hónapban a két égitesthez szextillel kapcsolódik a Jupiter és trigonnal az Uránusz, azaz a kapcsolatokra bőségszarut bontó Jupiter ajándékait használjuk okosan, valamint az Uránusz magasabb szintre emelheti a kapcsolatot és sok közös élménnyel ajándékoz meg minket. Akik egyedül vannak, ismerkedjenek bátran, ugyanis a most megismert emberekkel bármi lehetséges, ez kiforrja magát. Szextilt alkotnak ugyanígy a Neptunusszal - intimitás, bensőségesség és a szex magasabb szinten történő megélése. 

radix_1_4.png

Együtt áll a két égitest a Plútóval a hónap végén, ami megnöveli a veszekedések, nézeteltérések esélyét. Nem egy olyan történetről fogunk hallani -akár barátaink, ismerőseink körében, akár a celebek világában, aki követi az életüket- , hogy a legnagyobb szerelmek robbantak szét. A viták leghatékonyabb kezelési módja, ha őszintén, egyenesen kimondjuk, amit érzünk és nem vonulunk el duzzogni egy sarokba, mert az további bizonytalanságot szül. 

14-én, az esti órákban a Merkúr ismét a Vízöntőbe lép. Személyes szinten a Merkúr az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid eseményeivel színezi a Vízöntő-házadat. Szikrázó ötletek, bravúros megoldások és a kommunikáció letisztulása - ezeket várhatjuk főleg. Képessé válunk a tiszta és objektív gondolkodásra, valamint egy magasabb szintről szemlélni életünk történéseit, egyúttal zseniális megoldásokat találni a problémáinkra. Ha nem tudod, hogy horoszkópházaid mely jegyekben kezdődnek, töltsd le a Regiomontanus ingyenes asztrológiai programot! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6817436544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása