Asztrotitkok

2020.04.20. - hétfő

2020. április 19. - Jurancsik Eszter

Hétfőn hajnalban a Hold, amely a Halak jegyben jár, együtt áll a Neptunusszal. Mint az elmúlt napokban, most is intenzív álmaink lehetnek, égbolti értelemben pedig hűséges kísérőnk eléri a Cet csillagképet. 

Ha ismered a bibliai Jónás történetét, derenghet valami. Három napot töltött a Cet gyomrában, amikor hajójának utasai a tengerbe dobták. És van az a mondás, miszerint minden "csoda" három napig tart - bármi is nyomasszon, bármire is ne találj most megoldást, hamarosan rendeződik. Ennyi időt kér tőlünk a Hold, a Cet, mint a belső megtisztulás szimbóluma, segít tisztán látni-érezni, így helyreállnak a dolgok. 23-24-én éri el a Hold a Cet fejét, ennyi időn belül vagy utána egy-két nappal megérkezik a segítség, amit vártál. Maradj nyugodt! Fontos momentum, hogy a Cet alatt az Eridanus kanyarog, amely sorsfordulókat jelképez - a most jövő ötletek sorsfordítók lehetnek. 

cathexis-intelligence-image.png

Továbbra is látható a Kos-Merkúr szextilje az Ikrek-Vénusszal és a Vízöntő-Marssal, amely a párkapcsolati gondok orvoslását segíti a kommunikáció ereje által, de művészetekkel való foglalkozáshoz is kedvet csinál. 

Pontosan délelőtt 9 órakor a Hold átlép a Kos jelbe, forrúfejűségünket azonban ne másokon vezessük le, próbáljunk higgadtak maradni, amennyire csak lehet, és a Cet csillagképnél kifejtett dolgokat szem előtt tartani. Feszültségoldónak kiváló tevékenység a sport, különösen a kardió-edzések, pl. a futás, séta.

A Vénusz még mindig az Orion (Nimród) Betelgeuse csillaga felett rója égi útját, amely továbbra is támogatja a női minőség, a női teremtő erő megértését és működtetését.

A frissen Bikába lépett Nap találkozik az Uránusszal; az univerzális dolgok, a kozmosz törvényeinek megértése sokkal könnyebben megy, mint máskor. Villámcsapás-szerű felismerések jöhetnek, amelyek által ok-okozati összefüggéseket érthetünk meg.

05:15-kor kezdődik el a 27. holdnap, amelynek szimbóluma a háromágú szigony.

Misztikus nap, a remény, a felfedezés és a titkos tudáshoz való hozzáférés napja. Az ember fő feladata, hogy önmagát megtalálja, hogy ebből másoknak azt adhassa, amire szükségük van.  A belső munka végső eredménye a világ jobbá tétele. Ha energetikailag tiszták vagyunk, akkor ezzel mások megtisztulását segítjük.
poseidon_sculpture_copenhagen_2005_hand.jpg
A 27. holdnapon jó meditálni, mert ennek eredményeképpen számunkra hasznos új ismeretekhez jutunk. Minden általános információforrást szűrjünk meg, különösen kerüljük a háttérrádiózást és -televíziózást. Ebben az esetben ugyanis az információ kontroll nélkül jut el hozzánk, és marad meg az emlékezetünkben.
A szükségtelen információk nemkívánatos hatással vannak ránk. Kemény és intenzív ritmusos zenét ne hallgassunk, válasszunk inkább lágy megnyugtatót, meditációt segítőt. Kerüljük a tűzzel való minden kapcsolatot, a vizes megoldásokat azonban részesítsük előnyben. Minél kevesebbet nézzük magunkat a tükörben.

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

 

 

Aleah Stanbridge: egy néhai énekesnő gondolatai a világról

Emlékezzünk egy földi angyalra!

Julia Liane Stanbridge, művésznevén Aleah 1976. július 1-jén született Fokvárosban, Dél-Afrikában. A kétezres évek közepén költözött szüleivel és bátyjával Svédországba. A 2009 és 2016 között aktív Trees Of Eternity énekesnője-dalszövegrója volt, különleges szépséggel és hanggal, nagyon spirituális beállítottsággal. 4 évvel ezelőtt, 2016-ban e napon, április 18-án hunyt el, súlyos betegség után - csupán 39 évet élt. Egyik Facebookos posztja sokakat késztethet gondolkodásra, ezért osztom meg.

636_1.jpg

Aleah Stanbridge (1976-2016)

"Néha, annak ellenére, hogy mi történik az életemben és a világban, csak csak szeretetet érzek a Föld és annak minden lakója iránt. Valójában minél többet szenvedek, annál nagyobb együttérzés és szeretet érzek, mert már semmit sem veszek magától értetődőnek. 

Megkaptuk ezt a rövid életet ezen a csodásan gyönyörű bolygón, és bár az emberiség nagy része még mindig szenved az egyre növekvő fájdalmakkal, elveszettnek érzi magát, és a félelem vezeti őket, nagyon sok a jóakarat is. Olyan sok gondoskodás és szépség van a szívünkben, és ennek mindennap szemtanúja vagyok. Még sok esetben, amikor ezt más dolgok elfedhetik, még akkor is ragyog ez, ha a szeretet szemével nézzük.

megjelent-a-trees-of-eternity-legujabb-albuma-01090257.jpg

Régen csak az állatokban láttam ezt a tisztaságot, miközben mélységes megvetést éreztem az emberi faj iránt. És ez a megvetés önbeteljesítő jóslattá vált, mert természetesen, ha rothadt tojást keresel, rengeteg helyen megtalálod...bárhol! De minden történetnek sok rétege van. Mindannyian elveszett lelkek vagyunk, akik megpróbálják megtalálni az utat, néhányunk jobban elveszett, mint a többiek.

A fájdalom és a félelem által irányítva elveszítjük a kapcsolatot szívünkkel és gonosz cselekedetekre vetemedünk. De ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen gonoszak vagyunk. Mindenki vágyakozik arra, hogy megszabaduljon a ebből a börtönből, hogy szeretett és boldog legyen. De sokan feladták. Remélem, hogy mint faj, elég bátrak lehetünk most a leckét megtanulni, a saját >>csomagunkkal<< való szembenézésre, hogy a Földanyának ne kelljen mindannyiunktól megszabadulnia ebben az óriási ár-apály hullámban.

Vagyis...nos, még ha ez is megtörténik, az élet a világegyetemben tovább él, és mindig jelen lesz a szépség... valahol."

Kicsit bővebben Aleah-ról:

Aleah körülbelül 13 éves korában kezdett énekelni, de soha nem járt hangképző tanárhoz, mégis kiemelkedő művésze lett az ambient/doom műfajnak. 2007-ben Demo Master címmel demo felvételeket készített, saját szerzeménykkel. Ekkor a finn Juha Raivio, aki a doom metált játszó Swallow The Sun gitárosa volt, két évvel később meghallotta Aleah dalait. Azonnal beleszeretett bársonyos, suttogós hangjába. Aleah nem operásan vagy metálosan énekelt, hanem valamilyen földöntúli, éteri, lágy hangon. Egymásba szerettek, Juha Aleah szüleinek házába költözött és egy erdő szélén éltek Örebróban. Trees Of Eternity néven alapítottak közös együttest 2009-ben. 2013-ban Black Ocean címmel középlemezt vettek fel, ám ez év decemberében lesújtó hírrel szembesültek: Aleah-nál rákot diagnosztizáltak. Az akkor 37 éves énekesnő nem hagyta magát, sokféle terápiát megpróbált, ám a betegség végül 2016. április 18-án győzedelmeskedett a kivételes szépségű Aleah felett.

43282932_287436871888423_4079254726201666136_n.jpg

 

Juha emlékére kiadta a Trees Of Eternity első és egyben utolsó albumát, a Hour Of The Nightingale című lemezt. A korongon található összes dal szövegét Aleah írta.

 

Betegsége felfedezését követően, csak 2014-2015 folyamán tudta rögzíteni az éneksávokat. 2017-ben Juha, a HIM csapat egykori dobosa, Gas Lipstick és Tomi Joutsen, a finn Amorphis énekese Hallatar néven közös projektet hoztak létre, No Stars Upon The Bridge címmel Aleah verseiből, demóiból lemezt adtak ki; a korongon közreműkődik Aleah egyik legjobb barátnője, a Draconian énekesnője, Heike Langhans is.

fj.jpg

Juha még kedvese halála után elmondta: szeretne egy posztumusz albumot is szentelni néhai szerelmének. A korongról a napokban érkezett meg a várva várt hír: Aleah születésnapján kerül boltokba, és ugyan a címét még nem tudni, de mától elő is rendelhető a kiadó honlapján.

 

2020.04.18.-19., szombat, vasárnap

Szombat hajnalban jelentkező álmaink megmutatják, milyen dolgoktól, minőségektől kell megszabadulnunk - a Hold zodiakálisan a Halakban, csillagképi értelemben azonban a Szobrász felett jár. E csillagkép a "lefaragni való" dolgok jelzője.

Továbbra is látható a Kos-Merkúr szextilje az Ikrek-Vénusszal és a Vízöntő-Marssal, valamint utóbbi két bolygó trigon fényszöge egymással. A tiszta, nyílt kommunikáció (Kos-Merkúr) most különösképpen segíti a férfi-nő kapcsolatok tisztázását, fejlődését, következő szintre lépését (Vénusz és Mars). 

535dc2acf76bd7633040c95a08df88ba_featured.jpg

Délelőtt a Vénusz Orion Betelgeuse csillaga felett, amely csillag Orion (Nimród) kinyújtott karja. Ez segít a női minőség megértésében-megélésében. 

Este a Halak-Hold kvadrátba lép a Vénusszal; ismét kiváló terep a kapcsolati viták rendezésére, de édesanyánktól hozott mintáink felülvizsgálatára is. 

E napon 04:33-kor kezdődik el a 25. holdnap, amelyet a teknős szimbolizál.

Mágikus nap, akárcsak a 22. holdnap. A bölcsesség és az extraszenzorikus képességek (belső látás, metaérzékelés, telepátia, …) megnyilvánulásának napja. Ez különösen azoknál valósul meg, akik az ezt megelőző holdnapok szerint éltek és így kellően megtisztultak. Kedvező nap a böjtölésre.
Ezen a napon végezzünk salaktalanítást fizikai, asztrális és mentális szinten egyaránt. Légző gyakorlatokkal, meditációval vagy imával szabaduljunk meg a negatív érzelmektől. Hallgassunk a belső hangra, amely őrangyalunk üzenetét közvetíti számunkra. Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra és a különböző jelekre. Ezek sorsformáló jelentőséggel bírhatnak.
A 25. holdnapon semmiképpen se siessünk. Ne igyunk sok folyadékot és ne fogyasszunk nehéz ételeket. A nap javasolt eledele a túró. Ha nem muszáj, gyógyszereket se vegyünk ma be.

Vasárnap a Hold eléri a Halakban lévő Neptunuszt. Intenzív, szimbólumokkal tarkított álmaink lehetnek, amelyek főleg lezárandó dolgainkra világítanak rá. Különösen 02:15-ig bezárólag jöhetnek ilyen típusú álmok. Csillagképi értelemben még mindig a Szobrász felett jár égi szomdszédunk, azaz még mindig a lefaragandó dolgokat is megmutatják az álmok, megérzések. 

16:45-kor a Nap a Bika Zodiákusba lép, égbolti értelemben pedig a Felfelé Úszó Hal, a Kos és a Cet erőterét érinti. A Bika-Nap az anyag megszentelése, a stabilitás. Bármi, amit létrehozunk, szeretetet kell oltanunk, mert csak így hozhat gyümölcsöt. Ezt kiválóan példázza a főzés. A főzés, sütés, ételkészítés az egyik legnagyobb mágia...

taurus2018.jpg

A Halak segít a mágia erejét felismerni, a Kos tervezni, a Cet pedig higgadt fejjel átgondolni mindent. Május 8-ig érinti a Nap a Cetet, ez idő alatt rengeteg mindenre ráláthatunk, és ha szükséges, módosíthatunk. 

04:55-kor elkezdődik a 26. holdnap szimbóluma a béka.

A béka az álbölcsesség szimbóluma, ezért előfordulhat, hogy az önmagunk által elért eredményeket túlértékeljük. Ebből következik, hogy ezen a napon leginkább az öndicsőítés és a büszkeség vétkeivel kell számolnunk.
Ugyanakkor lehetőség nyílik arra, hogy tisztázhassunk bizonyos szituációkat, mert maszkok hullhatnak le.
Ezen a napon nem ajánlatos sokat beszélni, mert ezzel rengeteg energiát vesztünk. Legyünk óvatosak azokkal az emberekkel szemben, akik dicsérnek bennünket, mert ezzel erősítik hamis meggyőződéseinket. Inkább olyan emberekkel legyünk ezen a napon, akik keményen kritizálnak, mert ez segíti önértékelésünket.
Legjobb, ha a tanítónk, mesterünk ad tanácsot ilyenkor. Fogat ne húzassunk. A nap ajánlott eledele a krumpli és a hal, nem ajánlott a káposzta és a répa. Ha reggel kimegyünk és valakit teli szatyorral, vödörrel stb. látunk, akkor sok jóra számíthatunk.

Áldás!

 

Képek: Pinterest (1), Bill Attride (2).

2020.04.17. - péntek

Reggel a Kos-Nap/Vízöntő-Hold szextil segít összehangolni a tudatos és tudattalan energiákat, kiegyensúlyozottnak maradni és másokkal is harmonikus legkört kialakítani. Mutat remek csapatmunkát is. A Hold ekkor a Déli Hal felett látható, amely csillagkép a Fentről megjelenő segítséget mutatja. Bármibe fogsz, siker koronázza.

Fontosabb, karriert és célokat érintő megbeszéléseket, interakciókat érdemes a 11:30-12:30 közötti időintervallumra tenni, ha pedig vitákat kell rendezni, jó eséllyel simán fog menni a dolog.

15-characteristics-of-the-blue-ray-beings-and-their-mission-on-earth.jpg

Délután a Vénusz -amely zodiakálisan az Ikrekben jár- eléri a Perzeusz csillagképet. Perzeusz kapcsolatban van a magasabb világokkal, és a mellette ragyogó Androméda pedig a férfi-nő kapcsolatokkal analóg. Párkapcsolati tekintetben tisztázó, mély beszélgetések ideje érkezik el délután, összebújós-szerelmes hangulatban.

Este, 20:29-kor a hold belép a vizes Halak jelbe a Zodiákus körön, égboltilag továbbra is a Vízöntőt rója. Trigonba kerül a Felszálló Holdcsomóval, így sorsfeladatainkkal kapcsolatban bőségesen jönnek az intuíciók, megérzések, látomások, álmok. Jegyezzük meg őket!

04:07-kor kezdődik el a 24. holdnap, amelyet a medve szimbolizál.

A régi lerombolásának és az új létrehozásának napja. A férfi szexuális energiák hasznosulásának napja, hasonlóan a 17. holdnaphoz, amely viszont a női szexualitásé. Ezen a napon a nemi együttlét alkalmával a férfiak szexuális energiája közvetlenül alakul át nőivé, a legkedvezőbb energetikai feltételeket megteremtve a fogamzáshoz.
letoltes.png
A 24. holdnapon a rendelkezésünkre álló óriási mennyiségű energiát mindenképpen hasznosítani kell.
Ha tehetjük, akkor szánjuk sok időt az intim együttlétre. Ha más megoldás nincs, akkor végezzünk erős fizikai munkát vagy művészi alkotói munkába fektessük energiánkat. Nagy tömegben ezen a napon nem célszerű tartózkodni, mert a szexuális vámpirizmus ilyenkor nagyon aktívan működik.
A legyengült emberek ilyenkor inkább otthon pihenjenek. Egészséges emberek esetében a fel nem használt (megrekedt) energia különböző kellemetlenségeket, problémákat okozhat, amit néhány perces fejenállással orvosolhatunk, illetve megelőzhetünk. Nagyon jó a mai nap komoly dolgok elkezdésére, illetve az épülő ház alapjainak lerakására. Igyunk kamillateát, vagy egyszerűen rágcsáljunk egy kis kamillavirágot. A természet energiáival való kapcsolat legjobb módja szabadban lenni, különösen fenyőerdőben, de legalább egy fenyőfa közelében.
Áldás!
Képek: Pinterest.

2020.04.16. - csütörtök

Korán reggel a Hold találkozik a Vízöntőben járó Marssal. Ez hatalmas lelkierőt ad, valamint támogatja az önlegyőzésre irányuló kísérleteket és az igazságok kimondását.

A két égitest trigonja az Ikrek-Vénusszal továbbra is támogatja a szerelmi ügyek rendezését és az akadálymentes kommunikációt.

A Hold ekkor a Bak csillagképen vonul át, ez pedig segít a megéléseket, tapasztalatokat bölcsességgé érlelni.

miracle_happens_when_you_awake_the_kundalini_energy_3d_awakening_miracle_music-1068x601.jpg

A Merkúr a Kosban szextilt alkot a Marssal és a Holddal, valamint az Ikrek-Vénusszal, miközben utóbbi égitest a a Holddal, Merkúrral trigont hoz létre. Minden kimondatlan, elnyomott dolog felszínre kell, hogy kerüljön most, bármi is legyen az, és bárki is legyen az érintett. A délelőtt remekül alkalmas ennek véghez vitelére. 

Nem sokkal déli 12 óra után a Merkúr -amely csillagképileg a Visszaúszó Hal és a Cet erőterét érinti- elhalad az Androméda Mirach (beta Andromedae) csillaga alatt, ez pedig alkalmas a megtisztulásra, ha lehet, fogyasszunk húsmentes ételeket, kerüljük a finomított cukrot és az alkoholt is. Ugyanakkor lelki értelemben is alkalmas a megtisztulásra, meditáció, tisztító szertartások által. Viták is sikerrel rendezhetők.

A Kos-Nap és Bak-Jupiter kvadrátja ismét óva int a túlzásoktól pénz tekintetében éppúgy, mint az evésben. A máj, az epe érzékenyebbé válik, a túl sok hús és állati eredetű zsír ilyenkor heves görcsöket okozhat az arra hajlamosaknál.

A Nap eléri a Felfelé Úszó Hal fonákját - tervezzünk bátran a jövőre nézve. Késő délután Napunk a Hamal csillag alatt jár, amely a Kos csillagkép legfényesebb csillaga (alpha Arietis). Elengedhetjük a múlt nyomasztó emlékeit, mintáit, így tiszta fejjel (Kos-téma!) léphetünk tovább.

03:36-kor veszi kezdetét a 23. holdnap. Szimbóluma: krokodil.

letoltes_1.jpg

Nagyon nehéz nap, az energiavámpírok dőzsölésének napja. A választott utunkban való kételkedés ilyenkor nagyon veszélyes. Legyünk egész nap határozottak és magabiztosak. Ha a bokánk megfájdul vagy oldalt ég, az a energiavámpír jelenlétére utal.
Ilyenkor határozott gondolattal válasszuk le azt magunkról, mint egy piócát. Az egyike azon két holdnapnak, amikor mindenképpen önmegtartóztatást kell gyakorolnunk a szexualitás terén.
Fogyasszunk tejterméket, de ne együnk sokat. Jó, ha a lakásban, lakóházban energiatisztítást végzünk (gyertyával, füstölővel, szent tárggyal), illetve tisztítókúrába kezdünk ezen a napon.
Ne vágassunk hajat, lehetőleg ne erre a napra feküdjünk be operációra, és általában óvjuk magunkat a sérülésektől. A 23. holdnapon igyekezzünk minél többet mozogni, de kerüljük az olyan helyeket, ahol provokációnak, vagy negatív érzelmi behatásoknak vagyunk kitéve. Ezen a napon különösen veszélyes mindenféle bosszú, mert az megerősödve tér vissza hozzánk.
Áldás!
Képek: Pinterest.

 

 

2020.04.15. - szerda

Szerdán hajnalban a Hold együtt áll a Bakban a Jupiterrel és a Plútóval, amely segít tisztázni érzéseinket és megnöveli a rengenerációs erőt is. Álmaink a jövő lehetőségeit mutathatják meg. 

Délelőtt, 9:37-kor kísérőnk átlép a levegős Vízöntőbe, találkozik az ott járó Szaturnusszal. Megfontoltság szükséges, ugyanakkor ez a helyzet segíti a történések átlátását és az együttműködést másokkal, valamint az időtálló minőségek továbbvitelét. Holdunk szextilje a Kos-Merkúrral segíti a tiszta fejjel gondolkodást is.

A délelőtti órák alkalmasak másokkal való kapcsolataink átgondolására. Lesznek emberek, akik mennek az életünkből, ám ezt fogjuk fel úgy: a velük közös karmánk lejárt. 

Este 17:42-kor különleges formáció jelenik meg az égen: egy királytrigon, amelynek elemei az első ház, a Hold és a Vénusz. Mind családi, mind párkapcsolati, mind távlati személyes tervekben sikeres problémamegoldás lehetséges. 

5971aa568d2efb35e234a756b1e8141a.jpg

Este, 20 óra után a Hold eléri a Bak csillagképet, alatta pedig a Mikroszkóp ragyog. Ráláthatunk saját működésünkre, sorsfeladatainkra és annak részletes elemeire. 

E napon, 02:57-kor elkezdődik a 22. holdnap, amelynek szimbóluma a kulcs. 

A bölcsesség és a titkos tudás elsajátításának napja. Mágikus nap, a szimbólumok különösen intenzív hatásának napja. Jóslásra kiválóan alkalmas. Jósolni lehet mindenféle eszköz, tárgy vagy szimbólum segítségével, amely segít kapcsolatot teremteni a megnyilvánulón túli világgal.
diszkulcs-kulcs-ha-20058182.jpg
Ehhez nagyon jó módszer a meditáció, de bármilyen általánosan ismert jóslási technika jól működik ezen a napon. A környezetünkben található tárgyak, fali képek, szőnyegek a 22. holdnapon különösen nagy hatással vannak ránk a bennük foglalt szimbólumok révén. Mivel ilyenkor az érzékelési képességünk kiemelkedő, célszerű alaposan megvizsgálni ezeket a tárgyakat.
Amennyiben úgy érezzük, hogy valamely környezeti tárgy rossz hatással van ránk, úgy változtassuk meg, vagy cseréljük le azt. Arra is figyeljünk oda, hogy mit rajzolunk, vagy vetünk papírra. Ismeretlen szimbólumokat, vagy zárt görbéket ne rajzoljunk, mert ezek korlátozó hatást fejthetnek ki. A 22. holdnapon nem szabad böjtölni, mivel az energiát étel formájában vehetjük magunkhoz a legegyszerűbben. Együnk és igyunk tehát, amennyi jól esik!
Áldás!
Képek: Pinterest.

2020.04.14. - kedd

Hajnalban a Bak-Hold az első ház csúcsán pihen egy rövid ideig, miközben a X. házzal szextilt alkot; álmaink, amelyek ekkortájt látogatnak meg minket, személyes fejlődésünkről és céljaink felé vezető utunkról tájékoztatnak minket. A szimbólumokból látni fogod, kell-e valamilyen módosítást végrehajtanod vagy megfelelő-e az irány. Csillagképileg a Pajzs alatt jár égi szomszédunk, azaz Isteni Védelem alatt állunk.

Később a Neptunusz a Halak jegyéből trigonnal érinti az égbolt tetejét, amely legbensőbb érzéseinkre világít rá.

A Kos-Merkúr szextilje az Ikrek-Vénusszal és a Vízöntő-Szaturnusszal egyaránt segít rendezni a párkapcsolati kétségeket és felismerni azon minőségeket magunkban, amelyeket nyugodt szívvel vihetünk át a jövőbe. Koncentrációs készségünk is megnő.

1_qykl2urlhzlvl8ewlqxn0g.jpeg

Egzakttá válik a Kos-Nap, valamint a Bak-Jupiter és Plútó közötti kvadrát is. Anyagi tekintetű túlzások helyett a nagylelkűséget mutassuk meg, valamint vigyázzunk sportoláskor, házimunka végzésekor.

Továbbra is tart az Ikrek-Vénusz/Vízöntő-Mars közötti trigon, amely továbbra is lehetőséget ad a férfi-nő kapcsolatok rendezésére.

Estére a Hold eléri a Bak-bolygókat: a Jupitert és a Plútót. Megnövekszik a regenerációs készség, de a spirituális témákra való fogékonyság is. Érdemes gyógyító szertartásokat, meditációkat végezni.

E napon 02:08-kor kezdődik el és április 15., 02:57-ig tart a 21. holdnap: szimbóluma a ló. 

Folytatódik a belső átalakulási folyamat, melynek eredményeképpen megváltozhat a fizikai természetünk is. Ezen a napon érdemes foglalkozni a testünkkel.
Ha tehetjük, kezdjük a reggelt egy harmatos fűben megtett kis sétával, lehetőleg mezítláb. Ezzel rengeteg energiát vehetünk fel. A nap folyamán minél többet tartózkodjunk a friss levegőn, ne féljünk a széltől se, hiszen az is energiával tölt fel bennünket.
_103224847_horsea.png
Fürödjünk friss és hideg vízben. Mindez nagyon jól segíti a belső átalakulási folyamatokat. A kötelességgel és felelősséggel járó, továbbá a jövő szempontjából nagyon fontos feladatok megkezdésére és végzésére kiváló nap. 
Képek: Meditative Mind (1), Pinterest (2)
süti beállítások módosítása