Asztrotitkok

Elsimítható feszültség - 2020.10.12.-2020.10.13.

2020. október 11. - Jurancsik Eszter

NAP/JUPITER KVADRÁT - 2020.10.12.

Hétfőn egzakt a Mérleg-Nap és a Bak-Jupiter kvadrátja, amely többlet energiát biztosít, ellenben felhívja a figyelmet az önfegyelemre. Ne akarjunk mindent egyszerre elintézni, a kapkodásnak könnyen kudarc lehet a vége. A Nap lassan eléri a Szűz csillagkép kalászt tartó karját, a Spica csillagot. A kemény munka, a befektetett energia, az áldozatok meghozzák a gyümölcsöt, ne adjuk fel a célszalag előtt. Ezt az energiát az eddig halogatott dolgok befejezésére fordítsuk, főleg, ami a hivatalos dolgokat illeti.

JUPITER/NEPTUNUSZ SZEXTIL - 2020.10.12.

Szintén hétfőn egzakt a Jupiter és a Neptunusz szextilje. Ez némileg csillapítja a Nap és a Jupiter fényszögéből adódó tűz-többletet, lehetőséget adva a higgadt fejjel történő gondolkodásra, illetve ahhoz, hogy az elméletben megszülett dolgok gyakorlatban is alkalmazhatók legyenek (Halak-Bak). Este érdemes meditálni, zenét hallgatni, az üresjáratos Hold miatt (amely 16:30-kor kezdődik) inkáb ne kezdjünk új dolgokba, pihenjünk, relaxáljunk.

kedd_1.jpeg

MERKÚR-VÉNUSZ SZEXTIL - 2020.10.13.

Kedden születik szextil a Skorpió-Merkúr és a Szűz-Vénusz között. A kommunikáció alapos és harmonikus egyszerre, jó nap ez a tisztázó beszélgetésekre, különösen, ami a párkapcsolatokat, házasságokat illeti, de szerződéskötésre is alkalmas időintervallum. A Merkúr a Mérleg csillagkép felé tart, a harmóniateremtés, a higgadt hozzáállás elérhető. A Vénusz továbbra is az Oroszlán csillagkép nemzőszervei alatt jár, a Szextáns felett. A kapcsolatokban a közös programok, élmények komoly harmonizáló hatással bírnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3316235112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása