Asztrotitkok

Kapcsolatok és a gyakorlatiasság: Vénusz a Szűzben - 2020.10.02.

2020. október 02. - Jurancsik Eszter

Pénteken, 22:48-kor a Vénusz az évkör Szűz jegyébe lépett, az égbolton pedig ekkor áll együtt az Oroszlán Szívével, a Regulus csillaggal (alpha Leonis), a kiáradó szeretet csillagával.

A szerelmes Vénusz a Szűzbe lépve gyakorlatiasságot ad, ugyanakkor a Regulus segít kiárasztani a szeretetet mindenre és mindenkire. Érzelmi területeken könnyebben megláthatjuk az ok-okozati összefüggéseket, a mindennapi életünk dolgai is rendeződnek. Lehet, hogy átszervezésekre és némi áldozatra is szükség lesz, de mindenképpen megéri bevállalni, mert egy sokkal magasabb minőség lép ezek helyébe, s ez magával hozza a lehetőségeinket is. A Szűz változó jelként előkészíti a terepet a változásoknak, mi pedig a felesleges dolgokat kitakaríthatjuk életünkből. Azonban az esetleges áldozatok nem a mártírkodással egyenlők! Te Magad is érzed, hogy miről kell lemondanod ahhoz, hogy magasabb szintekre léphess. Nézzünk mélyen magunkba, tartsunk önvizsgálatot! Mi az, amiről tudod, hogy hosszabb távon nem szolgál Téged, csak pillanatnyi elégedettséget hoz? 

v.jpeg

A Szűz-Halak tengely a megváltás tengelye. Ha most meghozod a szükséges áldozatokat, az elkövetkező fél évben rengeteg lehetőséget kapsz ahhoz, hogy a megváltás bekövetkezzék életedben – szerelmi területen ez lehet a kapcsolat egy szinttel feljebb lépése, ha nincs kapcsolatod, megtalálhatod a Hozzád illő Társat, a célok elérésében pedig a próbatételeket állod ki sikeresen.

Az indiai rendszerben a Vénusz jegyváltása a Magha, Ketu (~ Déli Holdcsomópont) jellegű holdházat érinti - segít megértetni érzéseinket a partnerünkkel.

Személyes szinten a Vénusz a Szűzben kezdődő horoszkópházad eseményeihez hozzáadja a Bika és a Mérleg jegyekben kezdődő területek hatásait.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6916225344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása