Asztrotitkok

Teret az újnak: Újhold a Szűzben - 2020.09.17.

2020. szeptember 16. - Jurancsik Eszter

Szeptember 17-én, csütörtökön, 12:59-kor születik meg a Szűz-Újhold a jegy 25. fokán, az égboltot nézve a Szűz csillagkép feje és az Oroszlán Denebola csillaga (beta Leonis) alatt.

A tudatos és tudattalan összeolvad, emígyen segítve egymást. Élénk álmok jelentkezhetnek az Újhold estéjén és az azt követő napon, amelyek főként arra világítanak rá, hogy mi az, amelytől tanácsos megszabadulni, teret adva az újnak.

radix_1_8.jpeg

Az Oroszlán csillagkép szimbolizálja, hogy a Szűz jegy segítségével végbemenő tisztítás-tisztulás által válsz saját életed királyává/királynőjévé, a Denebola csillag pedig merkúri-uránuszi jellegével pedig a kreatív gondolkodást, problémamegoldást tolja előtérbe - ám fontos, hogy a hirtelenséget, a meggondolatlan döntéseket és kijelentéseket kerüljük. Ne akarjunk mindent egyszerre, mert ez csak az energiák szétforgácsolását idézi elő, ennek pedig bélpanaszok, idegkimerültség (Szűz jegyű problémák) lehet a vége. Ha higgadtan, túlagyalás nélkül dolgozunk tovább, elkerülhetjük ezeket a kellemetlenségeket.

Ezt elkerülendő, az alaposság, a megfontoltság legyen az irányadó, és nyugodtan higgyük el, kifizetődő lesz. A Nap-Hold kettőse alatt a Serleg ragyog, amelyben elégethetőek a már megkopott minőségek, ám ezek helyén újak születnek - lévén a Serleg anyaméh-szimbólum is.

Saját horoszkópodban azon ház eseményeire lesz főleg hatással az Újhold, ahol a Szűz jegy 25. foka látható, de ugyenez érvényes még a Rák és az Oroszlán jelben kezdődő házadra is. Ezek most összefonódnak.

Az indiai rendszer szerint az Újhold a Purva Phalguni nevű holdházban születik meg, amely vénuszi jellegével a harmóniát és az egyensúlyteremtést is biztosítja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1216203122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása