Asztrotitkok

Önlegyőzés, intellektus és érzelmek - 2020.08. 25.- 26.

2020. augusztus 24. - Jurancsik Eszter

radix_1.jpg

 

MARS/SZATURNUSZ-KVADRÁT

Szerdán válik egzakttá a Kos-Mars és a Bak-Szaturnusz kvadrátja. Égboltilag a Mars még mindig a Cetet érinti, valamint a Halak fonákját, a Szaturnusz pedig a Nyilas erőterét. Rajtunk múlik, hogy az akadályokat ledöntjük-e vagy újabbakat építünk...? Itt az önlegyőzés már egy jóval inkább távolba mutatóbb dolog, mint eddig, itt dől el, mit viszünk tovább a következő életszakaszokba (Szaturnusz - időtálló dolgok átmentése). A Kos-Mars a lehengerlő dinamikájával megadja az áttörés lehetőségét, a Bak-Szaturnusz pedig már lassan készül a jegyváltásra, amelyből márciusban ízelítőt kaphattunk. A Mars a Cet felett belsőleg is megadja a lehetőséget a tisztulásra.

MERKÚR/URÁNUSZ-TRIGON

Bizonyos dolgokban gyors döntéseket kell hoznunk, ami azért nem baj, mert egy kis segítséget ad a Mars/Szaturnusz-kvadrát kapcsán felmerülő önkorlátozó hiedelmek ledöntésében. Az Uránusz a Merkúr magasabb oktávja, és most, hogy trigont alkotnak, előhozza a bennünk szunnyadó zsenit. Mivel két földjegy érintett (Merkúr a Szűzben, Uránusz a Bikában), az eredmények fizikai síkon is megmutatkoznak. Gyors eredmény érkezik, ám ezt kezeljük kellő óvatossággal, dolgozzunk tovább kitartóan (Bika) és alázattal (Szűz). Szerződésekkel, papírokkal való foglalkozásra kiváló az elkövetkező 5 nap. A többi emberrel való kommunikáció is letisztultabbá válik, a haragosokkal való békülés ideje és a félreértések tisztázása is most kap aktualitást. Volt gombócérzés a torkodban? Torokfájás, légúti elváltozások? Esetleg karjaidat gyakran érte kisebb baleset? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy áttörd a kommunikációs gátakat és minden olyan emberrel tisztázódjék a kapcsolat, akivel valaha bármilyen problémád adódott. Tedd meg az első lépést TE. A Merkúr az Oroszlánban látható csillagképileg - gondolataink uralására utal.

VÉNUSZ/JUPITER-SZEMBENÁLLÁS

A Rák-Vénusz és a Bak-Jupiter szintén kapcsolatba kerül egymással - egy szembenállás formájában. A szembenállás, azaz oppozíció a kiegyensúlyozás elvét hordozza magában. A Vénusz a halhatatlan iker, a Pollux csillagképben halad az égbolton, a Jupiter pedig a Nyilasban. Kapcsolatainkban kiegyensúlyozhatók az energiák, amelyek esetleg eddig zavarosnak tűntek, tisztázó beszélgetések formájában, de a szüleinktől hozott negatív kapcsolati mintáinkat is letehetjük. Egészségi tekintetben jó, ha visszafogjuk magunkat az evés-ivásban, a gyomor meglehetősen érzékennyé válik a napokban, különösen a Rák-jellegű embereknél, illetve ha a születési Vénuszod is a Rákban áll. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2316174694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása