Asztrotitkok

Gondolataink uralása: Merkúr az Oroszlánban - 2020.08.05.

2020. augusztus 04. - Jurancsik Eszter

Augusztus 5-én, szerdán, 05:32-kor vált jegyet a Merkúr és belép az Oroszlánba. Az égbolton a Rák befogadó ágánál látjuk a Napot leggyorsabban megkerülő égitestet, alatta a Hydra, az Északi Vízikígyó látható, felette Pollux, a halhatatlan iker és annak azonos nevű csillaga. 

A Merkúr a Fény megismerése, a hermetikus tudás és a szintézis szimbóluma. Az Oroszlán jegy a szeretet megszilárdulása, és ezt a megszilárdult szeretetet viszi tovább a Merkúr. E jegyben összegződnek az energiák, amelyeket eddigi utunkon (Kos-teremtés, Bika-az anyag megszentelése, Ikrek-megismerés, Rák-érzelmek felébresztése) megismertünk. 

img_8367.jpg

A lélek elérkezett az uralkodás idejébe. De nem kívül uralkodik, nem másokon! Belül uralkodik, saját, belső királyságán. Uralni tudja a gondolatait, ezáltal teremtő, kreatív irányba használva azok erejét. Egy levegős planéta tüzes jelben való jelenléte rendkívüli szellemi energiát biztosít, gyakori ez a helyzet feltalálók, tudósok horoszkópjában. Csak abba vág bele, amiben lát rációt. Vagyis, augusztus 20-ig, amiben egy kis realitást is látsz, vágj bátran bele. Bármi is legyen az új projekt, nem lősz mellé. 

Az Ikrek csillagkép Pollux csillaga pedig mindezt tartósítja, halhatatlanná teszi.

Az indiai rendszer szerint a jegyváltás a Pushya, szaturnuszi jellegű holdházat érinti, amely segít felfedezned a Benned rejlő tehetségeket; az arab rendszerben az Al-Dhira nevű területen látható ekkor a Merkúr - jó időszak olyan kapcsolatok kiépítésére, amelyek később a kölcsönösség elvén alapulnak; a kínai rendszer pedig a Jing holdházat említi - itt a Merkúr a befejezetlen dolgok elintézéséhez ad energiát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6516104308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása