Asztrotitkok

A szeretet szintjei: Nap az Oroszlánban - 2020.07.22.

2020. július 21. - Jurancsik Eszter

Július 22-én, 10:36-kor lép a Nap saját jegyébe, az Oroszlánba, az égbolton pedig a Rák befogadó ágánál látjuk. 

A Nap az életet adó princípium, a szeretet megtestesítője, az öntudat szimbóluma. A cselekvő én. Mivel az ő fénye teszi láthatóvá a többi égitestet is, megmutatja, hogyan látunk rá más területekre. Ő a közvetítő a Fent és a Lent között. A feltétel nélküli szeretet állapota a tüzes, fix jel, az Oroszlán, ahol a fix jellegnek köszönhetően ez az érzés megszilárdul. 

img_8167.jpg

A valódi uralkodó nem kívül, hanem belül uralkodik! És ez nehéznek tűnhet. Nem másokat akar irányítani, hanem képes uralni saját ösztöneit. ezáltal válhatunk életünk Királyává/Királynőjévé. Hiszen a báror Király, Királynő nem hátrál meg, vállalja a kihívást. 

Az Oroszlán poláris jegye a Vízöntő. E tengely azt üzeni: a szeretetet folytonos lángon kell tartani (Oroszlán), mert csak így válhat szabaddá a lélek (Vízöntő)!

lionatsunrise-5acd20a3875db9003683869d.jpg

A Rák befogadó ágánál járó Nap pedig szintén e témához kapcsolódik: a befogadó, tápláló és elengedő szeretetre. Ahogy a Nap végighalad e csillagképen, érezni fogjuk e szinten fontosságát és azt, hogyan működik az életünkben. 

Az indiai rendszerben a Nap jegyváltása a Pushya, szaturnikus holdházat érinti, amely terület az érzések kimutatásában segíthet. Az arab rendszer az Al-Dhira nevű területet említi, amely partnerkapcsolatok, barátságok rendbe hozatalához ad támaszt, a kínai rendszerben pedig a Jing holdház, amely szerencsét ad, ám az eredményekhez munka is szükséges. 

Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3216040440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása