Asztrotitkok

Nyers erő: Mars a Kosban - 2020.06.28.

2020. június 25. - Jurancsik Eszter

28-án, vasárnap reggel 3:45-kor a Mars saját jegyébe, a Kosba lép. Az égen vörös bolygószomszédunkat a Cet csillagképben láthatjuk, a Diphda (Beta Ceti) nevű, szaturnuszi típusú csillag alatt, amely a Cethez tartozik. 

ruling-planets-weekly-aries-banner.jpg

A tüzes bolygó belépése saját jegyébe egy teljesen új minőséget hoz magával, a Kos pedig, mint a kezdet szimbóluma, lehetőséget ad az önlegyőzés egy újabb fejezetére. A tavalyi év is nagyrészt erről szólt, most pedig újabb lehetőség érkezik a szintlépésre. Lehet, hogy olyan témával találkozol, amelyben csak egyedül tudsz küzdeni, külső segítség nem érkezik. Ez viszont az önismeret egy útja lehet, amely újabb érdekes, hasznos felismeréseket tartogat. A Cet a belső megtisztító jellegű folyamatokat szimbolizálja – e csillagkép felett fog elvándorolni a Mars, s lehetőséget ad önmagunk és terveink tisztázására.

cet.jpg

Most dől el, mint is szeretnél valójában, s miért érdemes küzdeni. Akár egy múltból felbukkanó dolog is lehet, csak éppen új köntösben, ezt jelzi a Visszaúszó Hal erőtere, amely felett látható a Pegazus, vagyis egy nagy ugrással, félelmedet legyőzve még az elveszettnek hitt lehetőségek is újra megláthatók lesznek. A Diphda csillag, amely felett a Mars jegyváltásakor tartózkodik, szaturnuszi jellegével a fegyelmet és a kitartást is rendelkezésünkre bocsátja, a betegségek legyőzésében (amelyek -mint tudjuk- MINDIG a lelki bajok kivetülései) is rengeteg erő áll rendelkezésünkre.

Akár egy évek óta húzódó egészségi gondot is letudhatsz, ha megérted a kiváltó okokat. Fizikális problémáid mögött -különösen, ha gyulladásos panaszok- akár egy magzati vagy csecsemőkori traumatikus élmény is rejtőzhet, ám ezt felszínre hozva, “újra-élve” majd elengedve a fizikai bajok is gyógyíthatóvá válnak. 

A Kosban járó Mars maximális lelkességet és tetterőt hordoz magában -az erő pedig fizikai és lelki szinten is értendő. Rengeteg energiatartalékkal lát el bennünket, ám ezt érdemes okosan beosztani és nem szétégetni.

Az indiai rendszer szerint a Mars az Uttara Bhadra, Szaturnusz-jellegű holdházban látható jegyváltása idején. E holdházban a Mars szembesít minket a karmikus feladatokkal, felismerhetjük korlátozó hitrendszereinket, ám a kellő bátorságot is megkapjuk ezek ledöntéséhez. 

warrior-girl-asian-red-dress-sword-water-retro-style_1920x1200.jpg

A kínai rendszerben a 13. holdházban történik meg a jegyváltás, amelynek neve Shí. E terület ura a Scheat állócsillag, amely a Pegazus csillagképben látszik, és amely a Mars felett ragyog a jegyváltás idején. A hirtelen, indulatból tüzelést kerülni kell kapcsolatainkban, ezt az energiát inkább önmagunk építésébe ajánlott invesztálni. Áldozathozatalt is mutat, amely azonban többszörösen térül meg. Érdemes kivárni. 

Az arab rendszer szerint a 26. holdház érintett, amely az Al Fargh al Mudkin nevet viseli, amely múzsaként értelmezhető. Rengeteg ihlet, ötlet születik a Kos-Mars ideje alatt, ráadásul a bolygó sokáig tartózkodik majd e jegyben, hiszen retrográd is lesz (erről később írok), minden ötletet jegyezzünk fel, később profitálhatunk belőlük. A régi, már nem működő struktúrák lerombolására hívja fel a figyelmet ez a terület, ideje megszabadulni minden ilyen minőségtől, illetve a gyógyítás egyik területe is. 

Áldás!

Képek: Pinterest (1, 3) és saját (2 - Stellarium program screenshot)

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9915914068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása