Asztrotitkok

A belső templom megtalálása: Merkúr a Rákban - 2020.05.28.

2020. május 27. - Jurancsik Eszter

Csütörtökön este, 20:09-kor a Merkúr a Tejúton ragyogva belép a Rák Zodiákusba. A gondolatok keverednek az érzésekkel, minden információ egy emocionális szűrőn át jut el hozzánk. A “honnan jöttem-hová tartok” - témakör igen erőteljesen foglalkoztathat minket, ráadásul a bolygó június végén retrográdba fordul, visszahozva a múlt dolgait (erről majd később lesz írás).

6a0133f538e9e4970b01901cc6d50f970b-800wi.jpg

Ugyanakkor a Rák jel a belső otthon, a belső templom is, ahová bármikor visszavonulhatsz gondolkodni, meditálni! Ez a Te menedéked, de semmiképpen nem a világtól való elrejtőzés. A családi minták terítékre kerülése is esélyes, azok átvizsgálása és elengedése is napirendre kerül ekkor. 

 

Mivel a Tejúton halad a Merkúr, rengeteg bölcsességet, magasabb szintű energiát áraszt onnan, amelyek gondolatokon keresztül érkeznek meg hozzánk, igen gyorsan, köszönhetően annak, hogy a Nap körül keringő planéták közül a Merkúr a leggyorsabb.

 

Egyéb hatások:

 

Reggel a Hold még mindig a tüzes Oroszlánban halad, az égbolton pedig a Rák elengedést szimbolizáló ollóinál láthatjuk. Az elengedő szeretet nem azt jelenti, hogy többé képtelenek vagyunk szeretni, hanem azt, hogy hagyni kell mindenkit megélni választott sorsát, és nem erőszakkal beleavatkozni. Nekünk is ideje megszabadulni kötöttségeinktől, függőségeinktől, különösen érzelmi tekintetben. 

rakoroszlan.jpg

Kora délután égi szomszédunk már az Oroszlán csillagkép fej-részénél jár, vagyis tiszta fejjel ráláthatunk a múltra - a csillagkép feje ugyanis a múltat (is) szimbolizáló Rákra néz. Alatta pedig a Lélek Fény-mérő eszköze, a Szextáns ragyog, mutatva lelkünk jelenlegi állapotát.

 

Délután a Hold-Vénusz szextil a kreativitásra, a partnerkapcsolatokra van hatással, engedjük hát szabadjára fantáziánkat, éljük meg művészi oldalunkat, beszélgessünk párunkkal, de barátainkkal is, akiket esetleg az elmúlt hetekben nem tudtunk meglátogatni. Édesanyánkkal is rendezhetőek a félreértések, ha vannak.

3c7821a7dead6d6c2672e5955e846d76.jpg

Az Ikrek-Nap/Halak-Mars kvadrátja az elhamarkodott cselekvéstől int óva minket, inkább mérjük fel a lehetőségeket újra, mielőtt belerohanunk valamibe, amit aztán később megbánhatunk.

 

Áldás!

 

Képek: Bill Attride (1), Pinterest (3), saját (2).

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5815719722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása