Asztrotitkok

2020.05.16.-17.

Hétvégi előrejelzés!

2020. május 15. - Jurancsik Eszter

Szombaton hajnalban a Hold a Halak Zodiákus jelben jár, az égbolton a Vízöntőben, alatta pedig a Szobrász ragyog. Feltörhetnek emlékképek, élmények a gyermekkorodból, amelyek valamely mostani problémád, beidegződésedhez kötődnek, valamint álmaid is ezekkel állhatnak kapcsolatban. Kiváló alkalom adódik ezek elengedésére, meditációs úton, de ha fura képek villannak be, azok akár előző életeidből is származhatnak. Az elengedésre irányuló szertartások most különös hatásfokkal működhetnek. A Szobrász csillagai arra mutatnak rá, hogy bizonyos tulajdonságaidat, hitrendszereidet tudod “lefaragni” Magadról, függőségek, rossz szokások is sikerrel számolhatók fel, dohányzásról, kábítószerről, alkoholfogyasztásról, gyógyszerről leszokást is érdemes most elkezdeni. 

A délelőtt folyamán égi kísérőnk beéri a Neptunuszt. Ez a nap az érzelmeké és az intuitív gondolkodásé. Fejtörést okozó helyzetekre találjuk meg a helyes utat, a megoldást, a semmiből támadhatnak ötleteink, megérzéseink, melyekre mindenképp érdemes odafigyelni. Érzékeink és érzelmeink egyaránt kiélesednek. Megfelelő nap arra is, hogy a múltat lezárjuk és megbocsássunk mindazoknak, akikkel korábban problémáink adódtak. Álmaink is intenzívebbek és jelentőségteljesek lehetnek.

o_1d2p25jv41ubd123ulgt1et3ajm.png

Vizes Holdnál ez mindig felerősödik, de a Neptunusszal való együttállás hihetetlen erővel fokozza a hatást. E nap alkalmas relaxációra, meditálásra is, mely élmények által megérthetjük a felsőbb szférákból érkező üzeneteket. Művészetek iránti érdeklődésünk is felébredhet, foglalkozzunk tehát bátran ezzel a területtel is. A Mars szintén a Halakból a Felszálló Holdcsomóval alkot trigont, amely a Rákban található jelenleg. A felerősödött intuíció segít most a sorsfeladat megtalálásában, az oda vezető úton az akadályok leküzdésében, amely nem erőszakkal, hanem szeretetettel történik meg - a szeretet tüzével és vérével, amit a Mars képvisel. Nincs rossz bolygó, így a Mars sem az! Felejtsük már el végre, hogy egyes bolygók rosszak. A bolygók a Teremtő kreációi, hogyan is lehetnének rosszak, ha az ő üzeneteit hordozzák? A Halak-Marsot mindig gyengének, rossznak szokták írni. Pedig az egyik legerősebb pozíció. És tudjátok miért? Mert a feltétel nélküli szeretet (Halak) erejével (Mars) győz! Ennél kevesebb intenzíven gyógyító erő létezik a Földön.

empowered.jpg

A Mars csillagképi értelemben a Vízöntő ölében csücsül most, alatta pedig a Déli Hal (Piscis Austrinus) látható, annak is Fomalhaut nevű, legfényesebb csillaga. A Vízöntő a tisztaság, az átadás, Máté, az Evangélista, a gyógyító, a sámán, a Déli Hal pedig a Fentiek segítsége. A Fomalhaut csillag pedig Gábriel arkangyalhoz társítható, aki a víz elem angyala, a gyógyító, felemelő erők tehát jóval intenzívebbek, kár nem kihasználni ezeket! Végezzünk gyógyító szertartást, imádkozzunk, meditáljunk, kinek mi a szimpatikusabb.

Vasárnap a Bika-Nap trigonnal kapcsolódik a Bakban lévő Jupiterhez és Plútóhoz. Ha túl tudunk lépni a szimpla anyag szintjénél és megszentelni azt (Bika!), mind a bölcsesség (Jupiter), mind a hihetetlen mértékű regenerációs készség (Plútó) ajéndékunk lesz. Az anyag megszentelése pedig nem más, mint annak szellemi szintre történő emelése. 

Hajnalban a Nap szextilje a Holddal és Neptunusszal elhozza azon álmokat, amelyek megmutatják, hogyan mutathatod ki szeretetedet, illetve jövőbe mutató dolgokat is láthatsz bennük.

A Nap az égbolton a Bikát rója, és a Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmaz, az Istenek Szerelmi Fészke alatt jár. Minden megtermékenyíthetővé válik, életet lehelhetünk a már halottnak hitt dolgokba, kapcsolatokba, folyamatokba, saját magunkba! És mindazon ténykedés, amely erre irányul, sorsfordító, ugyanis a Nap alatt pedig az Eridánusz folyó egyik kanyarulata látható. Itt az idő a kezünkbe venni a sorsunkat. 

f_1_mg-04fb54.jpg

Tart még az Ikrek-Vénusz és a Halak-Neptunusz kvadrátja. Mindenféle kapcsolatunkban (nemcsak a szerelemben) a higgadt érzelemnyilvánítás legyen a mérvadó, ne a másiknak esés.

Áldás!

Képek: Pinterest. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1415697542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása