Asztrotitkok

Előrejelzés a 25. hétre - 2024.06.17.-06.23.

2024. június 14. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig4_nvl_2lh5u4p_g1o4of_1.jpg

Miközben aktív a Vénusz és a Neptunusz kvadrátja, a Merkúr is kvadráttal kapcsolódik hétfőn a kék bolygóóriáshoz- szétszórtságra hajlamosíthat, munkádban komolyabb odafigyelés szükséges, ha pedig jogi dolgokkal kell foglalkoznod, szerződést kell aláírnod, a szokásosnál jobban figyelj a részletekre. A szerelmi vonal mellett pénzügyekben is a józan észt javallott előtérbe helyezni. Hatás: június 20.

A délelőtti órákban lép be a Merkúr a Rák jegyébe, ahol július 2-ig tartózkodik. A gondolatok keverednek az érzésekkel, minden információ egy emocionális szűrőn át jut el hozzánk. A “honnan jöttem-hová tartok” - témakör igen erőteljesen foglalkoztathat minket. Ugyanakkor a Rák jel a belső otthon, a belső templom is, ahová bármikor visszavonulhatsz gondolkodni, meditálni! Ez a Te menedéked, de semmiképpen nem a világtól való elrejtőzés. A családi minták terítékre kerülése is esélyes, azok átvizsgálása és elengedése is napirendre kerül ekkor. A gondolatok és érzések harmonikus szintézise által azt a mély, eddig is bennünk lévő tudást is sikerül előhívni, ami születésünk óta belénk van kódolva, és sejtszinten emlékszünk rá. A Rák-Merkúr megmutatja az ide vezető utat, nekünk pedig csak hallgatnunk kell arra a bizonyos belső hangra, amely szelíden, de mégis bátorítón próbál rávezetni minket erre az útra.

anyconv_com_oig4_3.jpg

Mivel a Tejúton halad a Merkúr, rengeteg bölcsességet, magasabb szintű energiát áraszt onnan, amelyek gondolatokon keresztül érkeznek meg hozzánk, igen gyorsan, köszönhetően annak, hogy a Nap körül keringő planéták közül a Merkúr a leggyorsabb. A Vénusz is hétfőn kerül a Rák jelbe, amely felerősíti a kapcsolódás iránti vágyat. Vonatkozik ez a szerelemre éppúgy, mint a család irányába, de akár rég látott barátaink is eszünkbe juthatnak. 

anyconv_com_image_98.jpg

A szerelmeseknek elérkezik a következő szint, amely lehet eljegyzés, házasságkötés, közös otthon és gyermek egyaránt. A Vénusz ekkor tartózkodik Orion (Nimród) kinyújtott karja felett, a Tejúton - nyújtsuk tehát kezünket mások felé, és mi is bátran fogjuk meg a felénk nyújtott kezet. Minden értelemben előtérbe kerül a termékenység. Ha gyermeket szeretnél, most lépj a tettek mezejére, a párok tervezzenek minél több közös programot, pénzügyekben pedig legyünk óvatosak, vigyázzunk arra, amink van, ne költsünk feleslegesen.

20-án, azaz csütörtökön, 22:51-kor vált jegyet a Nap, követi a Merkúrt a Rák jelbe, elhozva a nyári napfordulót. A Rák jel az első vizes jelként megjeleníti a mély érzéseket. Először a Kos a tűz elem által elhozta a lendületet a lélek számára, a föld-jegy Bika az anyagba öntötte azt, az Ikrek pedig a levegő elemmel az intellektust jelenítette meg. 

Figyelmünk az eddigieknél jobban családunk, szeretteink fell fordul, az érzelmi biztonság, a belső otthonunknak, a belső templomunknak, szentélyünk megtalálásának igénye hihetetlen erővel tör fel. Személyes horoszkópodban a Rák jelben kezdődő házadba viszi a Nap energiáját, feltöltve azt dinamikával. Az égboltra nézve a Nap Orion (Nimród) kinyújtott karjánál jár ekkor, ez a csillagkép pedig az önlegyőzés, saját belső erőnk újra-felfedezését is szimbolizálja. 

anyconv_com_oig3_5oey.jpg

Pénteken Merkúr/Mars-szextil várható, amely növeli a munkavégzés hatékonyságát, nagyobb hatásfokkal dolgozhatunk és végezhetjük el a kevésbé kedvelt feladatainket is. Hatás: június 27.

Szombaton, 03:07-kor ragyog a Telihold a Bak jegyében, annak 01°07'-én. 

Egy ciklus végéhez értünk. Mégpedig egy igen nehéz ciklus végéhez. Természetesen lesznek feladataink, de tény, hogy az elmúlt időszak sokak idegeit megtépázta. Megjelenik még a sorsfeladat is, a honnan jöttem-hová tartok kérdéskör is. A választ lelkedben (Hold!) találod meg, hiszen a múltból hozott tapasztalatok (Rák-Nap) megvilágítják a lelkedet. Pontosan tudni fogod, merre kell haladnod, a lelked már talán régóta tudja a választ, csak talán Te sem ismerted be Magadnak. Ezúttal azonban muszáj lesz, ha nem szeretnél tovább egy helyben toporogni. 

anyconv_com_2118_cleanup.jpg

A Telihold szemben áll nemcsak a Nappal, de a Merkúrral és a Vénusszal is. Vess számot az eddigi eredményeiddel! Mi az, amit elértél? Mi az, amit még szeretnél elérni? Ünnepeld meg az eddigi eredményeidet, és ne ess kétségbe, ha azokból a dolgokból, amelyek még előtted vannak, nem sikerült túl sok eredményt felmutatnod magadnak. Ha eddig kitartottál, miért pont most adnád fel? Ha kitartóan küzdesz tovább, és célba érsz, hálás leszel magadnak, hogy nem hagytad veszni a befektetett energiát.

anyconv_com_2142.jpg

Ugyanakkor ha azt látod, hogy valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, nyújtsd felé a kezed. Hidd el, többszörösen megtérül. Az égbolton a Tejútról száll alá a Hold, a Nyilas csillagkép nyilánál; fókuszálj céljaidra és hallgass a belső hangra, míg a Nap, amely a Tejút másik végén jár ekkor, ontja magából a képességeink kibontakoztatásának lehetőségét, sorsunk mestereivé válunk. A Hold és a Mars trigonja megadja az ehhez szükséges hajtóerőt.

Képek: saját.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3918427549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása