Asztrotitkok

Előrejelzés a 24. hétre - 2024.06.10.-06.16.

2024. június 08. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig4_polyx1zxi1c13623vq.jpg

Tart hétfőtől még a Nap/Szaturnusz kvadrát, igyekezzünk kötelezettségeinket minél hamarabb teljesíteni. Ha most csak tologatjuk magunk előtt a dolgokat, feltornyosulnak és később már nehezebben tudunk rendszerezni. Talán azt érezheted, hogy prés alatt vagy, és a nyomás akkora, hogy már lehetetlen elviselni. Munkahelyeden is megnőhetnek a határidős teendők, vagy éppen vezetőiddel kerülhetsz konfliktusba. Az óvatosság ajánlott ez esetben, valamint a türelem. Minden eddiginél jobban. Mivel két változó jegyet érint a fényszög (Ikrek és Halak), ez nehéz lehet, hajlamosabbak lehetünk a szétszórtságra is, találjunk egy módszert, amivel ezt kordában tudjuk tartani. A kemény munka azonban most sikerélményekkel gazdagíthat minket, és ez növeli önbizalmunkat, az önmagunkba vetett hitet. A hatás június 17-ig aktív.

Szerdán a Merkúr is becsatlakozik ebbe a kvadrátba, azzal a plusz adalékkal, hogy papírmunkánál, szerződéskötéseknél, és úgy általában az üzlet tekintétében figyeljünk nagyon oda a részletekre. Kapcsolataidban lehetséges a vita, a félreértés, de inkább az, hogy hajlamossá válhatunk mindenkiről a rosszat feltételezni. Hatás: június 14.

Pénteken a Nap és a Merkúr együttállása fontos és különleges felismeréseket hozhat, álmaidban is megjelenhetnek azok a szimbólumok, amelyek elősegítik azokat a folyamatokat, amelyek a katarzist követően a harmóniához vezetnek el. 

1921.jpg

Mentális éberséget, gyors felfogást, valamint olyan felismeréseket, amelyek alapjaiban képesek dolgokat megváltoztatni, új megvilágításba helyezni. Az interakciók, beszélgetések sűrűbbé válnak. 

Vasárnap a Merkúr a Vénusszal is találkozik, amely a fenti, olykor nehéznek érzett dolgokat kissé enyhíti. Segít a tiszta kommunikációban, a viták rendezésében - akár házasságról, akár más kapcsolatról van szó.

Ugyanezen a napon Vénusz/Neptunusz kvadrát is lesz. Ha a napokban bizonytalanság lett úrrá rajtad vagy szerelmi kapcsolatodban nyugtanalító érzések jelentkeztek, ennek előszele ért el. Esetleg azt érzed, hogy mások furcsán néznek rád, esetleg rossz véleménnyel vannak rólad. Ám ez csak a te belső bizonytalanságod megnyilvánulása. Azonban ha még csak most ismerkedsz valakivel, fontos, hogy ne idealizáld túl az illetőt és próbálj fél lábbal a földön maradni, még akkor is, ha néha az érzések és a rózsaszín felhők néha elragadnak.

anyconv_com_image_22_cleanup_1_cleanup.jpg

Kerülendő az elkövetkező néhány napban (június 22-ig) vigyázni az alkohollal és az édességekkel is. E hatást főleg a víz-jellegű (Nap/Hold/Aszcendens a Rák/Skorpió/Halak jegyekben) és a levegős jellegű (Nap/Hold/Aszcendens az Ikrek/Mérleg/Vízöntő jegyekben) érzik meg leginkább.

A Hold mozgása:

Hétfőn az Oroszlánban jár.

Kedden 21:16 és szerdán 07:39 között üresjárat következik, ekkor belép a Szűzbe.

Csütörtökön a Szűzben halad.

Pénteken 19:53 és 20:12 között üresjárat, ekkor a Mérlegbe lép.

Szombaton és vasárnap is a Mérlegben halad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3318424267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása