Asztrotitkok

Előrejelzés a 14. hétre - 2024.04.01.-07.

2024. március 31. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig3_6.jpg

Szerdán egzakt a Vénusz és a Neptunusz együttállása a Halak 27. fokán, amely április 9-ig aktív - ez eppúgy kedvező a kapcsolati gondok megoldásának, a romantikának, mint a bennünk szunnyadó művész felébresztésének. Amely párkapcsolatban problémák vannak, most elérkezik a tiszta, világos kommunikáció ideje, a problémamegoldás pedig szelíden, szeretettel mehet végbe.

5-én, azaz pénteken lép át reggel 6 órakor a Vénusz a tüzes Kosba.Kos a Zodiákus első jegyeként a kezdeteket szimbolizálja. Meglévő kapcsolatokban új lángra kap a szenvedély, egyedül élők sem fognak unatkozni. Könnyen lehet, hogy kiszemelteddel most találtok egymásra - a terep legalábbis adott lesz. A legfontosabb azonban, hogy szíved vágyait kövesd, akár kapcsolatban élsz, akár nem. 

Szombaton aktív a frissen jegyet váltott Vénusz és a Plútó szextilje, amely mindezt a szenvedélyt tovább fokozza. Kapcsolatokban a szenvedély kerül előtérbe, ha egyedül vagy, mindennél jobban vágysz az igazi, mindent elsöprő szerelem megélésére. Fogalmazd meg pontosan, milyen partnerre vágysz!

anyconv_com_oig4_54.jpg

A Hold mozgása:

Hétfőn 02:15 és 06:05 között üresjáratos, ekkor belép a Bakba. Kulcsszavak: elszántság, célok, kitartás. Érintett testrészek: bőr, fogak, csontok, lép, térd, egyensúlyszerv, funkcionálisan a szervezetben található lerakódások.

Szerdán 07:40 és 11:08 között üresjáratos, ekkor belép a Vízöntőbe. Kulcsszavak: barátság, innováció, alternatívák. Érintett testrészek: idegek, boka, lábszár, funkcionálisan a neuronok ingerület-átvivő képessége.

Pénteken 07:39 és 13:13 között üresjáratos, ekkor belép a Halakba. Kulcsszavak: intuíció, tudatalatti, érzékenység. Érintett testrészek: nyirokkeringés, lábfej, talp, funkcionálisan az erjedési-szétesési folyamatok.

Vasárnap 10:26 és 13:25 között üresjáratos, ekkor belép a Kosba. Kulcsszavak: erő, lendület, kezdeményezés. Érintett testrészek: fej, agy, érzékszervek, epehólyag, izomzat, vér.

Képek: saját.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5318367527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása