Asztrotitkok

Előrejelzés az 5. hétre - 2024.01.29.-02.04.

2024. január 28. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig_2023-11-19t131334_273_1.jpg

A hetet egy igen erős kapcsolódás nyitja hétfőn - a Mars és az Uránusz trigonja mind fizikai, mind szellemi tekintetben rengeteg energiát bocsát rendelkezésünkre, emellett felerősödnek a függetlenségi törekvések is. Akár egy meglévő projekten dolgozol, akár újat szeretnél elindítani, ez a néhány nap - február 1-ig - a legalkalmasabb ezekre, a két földies jegy - Bika és Bak - összhangjának köszönhetően pedig az eredmények tartósak lehetnek.

Pénteken a Merkúr/Neptunusz szextil előnyösen hat a kommunikációra, kedvez a spirituális vonalnak, a pihenésnek és a kreatív oldalunk megélésének. Az érzékek és az intuíció kiélesedésének köszönhetően ösztönösen ráérzünk arra, hogy mi a legjobb nekünk, beszédes álmok is jelentkezhetnek, amelyek szimbólumai mély jelentést hordoznak. Érdemes elkezdeni álomnaplót vezetni! 

A HOLD MOZGÁSA

Hétfőn a Szűzben halad égi szomszédunk, kedvező alkalmat adva a külső-belső nagytakarításnak, szelektálásnak. Jó időszak az alaposságot igénylő tevékenységek végzésére. Kapcsolódó testrészek: hasüreg, vékonybelek, azok tápanyagfelvétele. 

Kedden 00:19 és 09:04 között üresjárat következik, ekkor a Mérlegbe lép, előtérbe tolva a kapcsolatokat, a külvilághoz való viszonyulásunkat, a harmóniateremtést. Kapcsolódó testrészek: vesék, mellékvesék, hasnyálmirigy, húgyhólyag, medence, nőknél a petefészkek.

anyconv_com_oig_76.jpg

Csütörtökön, a 10:02 és 21:37 közötti üresjáratát követően a Hold a Skorpióba lép, elmélyülésre alkalmas napokat hozva. Erősödő megérzések, titkok felfedezése, transzformatív erők, végleges megoldások - ezek lesznek a fő témák. Kapcsolódó testrészek: orr, húgycső, nemi szervek, gát, vastag-és végbél. 

Vasárnap 04:24 és 07:28 között lesz üresjárat, égi kísérőnk ekkor belép a Nyilasba. Optimizmust, előrelátást biztosít, tervezhessünk, vizualizáljuk a vágyott célokat. Érintett testrészek: csípő, máj, farrész, combok, funkcionálisan a szervezet szénhidrát-anyagcseréje.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr518313101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása