Asztrotitkok

Előrejelzés a 2. hétre - 2024.01.08.-14.

2024. január 07. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig_22.jpg

A hetet a Merkúr és a Neptunusz kvadrátja vezeti fel. Munkádban komolyabb odafigyelés szükséges, ha pedig jogi dolgokkal kell foglalkoznod, szerződést kell aláírnod, a szokásosnál jobban figyelj a részletekre. Minden információnak járj utána, ne hagyd magad félrevezetni.

Kedden aktiválódik a Nap/Uránusz trigon, amely felébreszti a bennünk lakozó kalandort, a zsenit. Kedvet kaphatunk kipróbálni új dolgokat, kísérletezni különböző alternatív megoldásokkal - hiszen az Uránusz igen szoros kapcsolatban áll mindennel, ami egy másik, alternatív utat jelent. Személyiségünk olyan oldalát ismerhetjük és mutathatjuk meg, amely nem mindennapi, kicsit furcsa, vagy akár extravagáns. De remek időszak például az asztrológia tanulmányozására is. Szintén e napon a Mars/Szaturnusz szextil ad kitartást a nehezebb, összetettebb feladatokhoz, legyen szó a munkáról vagy valamilyen műszaki jellegű dologról. Projektjeid realizálásához is megkapod a plusz erőt, valamint annak lehetőségét, hogy ha esetleg kevesebb forrás is áll rendelkezésünkre, abból is a legtöbbet tudjuk kihozni. 

A csütörtökön bepontosodó Mars/Jupiter trigon biztosítja a most kezdett projektek sikerességét, növeli a tettvágyat és a személyes vonzerőt is. Ha szíved őszinte vágyaira fókuszálsz és ezekbe pakolod az energiát, biztos lehetsz abban, hogy eléred a céljaidat. Most bátran vállalj kockázatot, ne legyél biztonsági játékos. Egészségi tekintetben javulás jön, különösen, ha gyógymódodat, amit használsz, kiegészíted némi testmozgással is. 

E napon, 12:57-kor a Bak 20. fokán lesz az év első Újholdja. E jegy energiája az építésről, a fegyelemről, a felelősségről, a célok meghatározásról, és az ambíciókról szól. A Bakban megszülető Hold pedig lehetővé teszi, hogy ezekkel a témákkal foglalkozzunk. 

anyconv_com_oig_24.jpg

Égi kísérőnk trigonja a Bika-Uránusszal optimistábbá, kísérletezőbbé tesz minket, lehet, hogy teljesen innovatív módon közelítjük meg a sikert. Emellett az intuíció kiélesedéséről is szól, jövőbe mutató álmok, látomások, megérzések formájában érezhetjük ezt. Ez az Újhold a tisztánlátás Újholdja lesz, hozzuk ki belőle a legtöbbet. 

Oly sok helyen tüntetik fel és posztolják ki a közösségi oldalakon, hogy az élet a komfortzónád elhagyásával kezdődik. Igen ám, de amíg csak a Facebookra, Instagramra posztolgatjuk egy jól beállított fotó mellé, addig ez semmit nem ér. A két földies jegy összekapcsolódása viszont pont arról szól, hogy ezt a fizikai síkon is megtanuljuk végre ezt alkalmazni. Csak egyszer kell meglépni, onnantól pedig nincs semmi és senki, aki megállítson. 

A Hold szextilje a Neptunusszal fokozza az intuíciós készséget, hozhat szimbólumokkal teli álmokat, amelyek lelkünk legmélyén rejlő titkainkra világítanak rá, egyúttal a megoldást is megmutathatják. Érdemes minél többet meditálni, önfejlesztő-önsegítő könyveket olvasni, szánjunk időt a minőségi pihenésre. Felélénkülhet a kreativitás, éljük meg az ilyen jellegű ambícióinkat is. Az égbolton az Újhold a Nyilas csillagképet érinti - a tervezés, a távlati célok vizualizálása könnyebbé teszi a fizikai síkon (Bak) való munkát. 

14-én, vasárnap a Merkúr ismét belép a Bakba, ahol február 5-ig tartózkodik. Amíg a Nyilasban rótta retrográd útját, lehetőségünk nyílt minden nagyobb volumenű dolog újragondolására-és tervezésére. A másokkal való interakciók rendszerezettebbé válnak, ezáltal tetteink is összeszedettebbek lesznek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3518296551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása