Asztrotitkok

Fényszögek és Mars a Rákban - 2023.03.26.-28.

2023. március 26. - Jurancsik Eszter

25-én a Mars a vizes Rák jegybe lépett. Az út során megoldandó feladatokat intuitív módon tudjuk megoldani, az önlegyőzés is fontos témává válik. Visszanézve eddigi fejlődésünket, láthatjuk, mely dolgokat kell levágnunk magunkról. 

Az égboltot nézve a Mars Orion (Nimród) kinyújtott karjánál és az Ikrek csillagkép között halad - másoknak is segíthetünk azzal a belső erővel, amely igen erőteljesen mutatja meg magát az elkövetkező csaknem két hónapban.

universe-theme-fe9_2.jpg

Az indiai rendszerben a jegyváltás a Mrigasíra nevű holdházat érinti, amely növeli a munkabírást, valamit segít lezárni mindent, amely már nem szolgál minket.

28-án Merkúr/Jupiter együttállás lesz a Kosban, amely lendületet és tettvágyat hoz. Ideális napok a tanulásra, az információgyűjtésre, látóköröd szélesítésére. Bármilyen lehetőség után kutatsz, sikerrel jársz, használd ki ezeket a napokat! Az ötletek mintha dézsából ömlenének, csak jönnek, érdemes mindet feljegyezni, később igen nagy hasznukat vehetjük. Hatás: április 2.

Szintén e napon a Mars és a Szaturnusz trigont alkot. Minden olyan feladathoz, ami eddig talán nehézkesebben ment, most megkapjuk az erőt és kitartást, hogy végigcsináljuk. Erősödik a türelem és az önfegyelem, amely a legnehezebb dolgokon is átsegít minket. Üzleti tekintetben tartós együttműködések, remek projektek indulhatnak el, magánélet tekintetében pedig sokaknál most érkezhet el az ideje a kapcsolat szintlépése, összeköltözés, eljegyzés, házasságkötés formájában. Jogi ügyeinket is gördülékenyebben intézhetjük. Hatása egészen április 12-ig tart, éljünk vele!

0326.jpg

A Hold 26-án, 01:42-től az Ikrekben jár. Remek napok tanulásra, barátokkal való programokra, kimozdulásra. Érzékeny testrészek: váll, karok, tüdő, funkcionálisan a mozgás, a légzés. 27-én reggel a Merkúr-szextil remek ötletekkel állhat elő, a déli órákban pedig a Jupiter-szextil kellemes hangulatot hoz. 28-án, 03:39-kor egy Neptunusz-kvadrátot (nehéz elalvás az arra hajlamosaknál) követően üresjáratot kezd a Hold, majd 12:22-kor a Rákba lép. Érzékeny testrészek: gyomor, mellhártya, nőknél a petefészkek, a mellek és a méh. Délután áll együtt a Marssal, amely igen komoly lendületet ad, amit később a Szaturnusz-trigon tovább erősít.

süti beállítások módosítása