Asztrotitkok

Előrejelzés az 1. hétre - 2024.01.01.-07.

2023. december 31. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_2024buek_1.jpg

Vénusz/Szaturnusz kvadráttal indul a hét. Ha kapcsolatunkban probléma, nézeteltérés van, tanácsos az új évet nem veszekedéssel, hanem alapos kibeszéléssel és kompromisszummal kezdeni. Hajlamosak lehetünk szőnyeg alá söpörni a problémákat, de ettől nem lesz jobb semmi. Találjunk egy olyan megoldást, ami mindkettőnk számára előnyös. Egyedül élők, párkeresők konkretizálják, milyen partnerre vágynak. Pénzügyekben nem árt kissé visszafogni magunkat, és időtálló dolgokra költeni az elkövetkező napokban.

Kedden a Merkúr elindul előre a Nyilas jegyében, teljes gőzzel haladva a Bak felé, hatalmas szellemi energiákat felszabadítva irányváltásával. A retrográdság ideje alatt lehetőségünk nyílt újratervezni a célokat, ha kellett, módosításokat hajthattunk végre, felülvizsgálhattuk a döntéseket. Az eddig elakadt ügyek új lendületet kapnak, a félreértések tisztázhatóvá válnak, jóval könnyebbé válik a tanulás és úgy általában a kommunikáció.

Csütörtökön a Mars belép a Bak jegyébe. Ebben a szaturnuszi jelben a Mars eltökéltté és megfontolttá válik, a tartós eredményekre helyezve a hangsúlyt. A Nyilas-Mars a tervezésről szólt, a Bak-Mars pedig ezeknek megvalósításáról fog szólni. A szaturnuszi felügyelet alatt nincsenek félmegoldások, ímmel-ámmal végzett munka, itt a kemény meló a jelszó, de ennek meg is lesz az eredménye, még ha nem is azonnal. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy ne váljunk túl merevvé vagy anyagiassá. Csak annyit vállaljunk, amennyit biztosan teljesíteni is tudunk. Személyes szinten a Kos jelben kezdődő házad energiáit viszi a Bak-házadba, színezve annak témáit.

A Hold mozgása:

Hétfőn és kedden a Szűzben halad.

Szerdán 00:35 és 01:47 között üresjárat jön, majd a Mérlegbe lép.

Pénteken 12:40 és 13:40 üresjáratos, ekkor belép a Skorpióba.

Vasárnap 21:21 és 22:09 lesz üresjárat, majd a Nyilasba lép a Hold.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6918291951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása