Asztrotitkok

Előrejelzés a 44. hétre - 2023.10.30.-01.05.

2023. október 29. - Jurancsik Eszter

minimal_outline_1_2.png

Hétfőn a Vénusz és az Uránusz trigonja arra késztethet bennünket, hogy kipróbáljunk valami újat, szokatlant - vonatkozhat ez a szerelmi életünkre éppúgy, mint a hobbijainkra vagy a külsőnkre. Új frizura, új ruhadarabok, bármi, bátran kísérletezzünk. Nehezebben fogunk neki a rutinhoz, szánjunk egy kis időt a pihenésre, szórakozásra, hogy feltöltődjünk. Ha egyedül vagy, ez az aspektus megnöveli annak esélyét, hogy találkozz valakivel, akivel a vonzalom kölcsönös, mégpedig egy váratlan helyzetben. Pénzügyekben azonban óvatosságra int a tranzit. Csak abba vágjunk bele, amiben hiszünk!

A csütörtökön aktiválódó Nap/Jupiter-szembenállás hatására bátrabban vállalunk kockázatot a nagyszabású tervekben, fontos azonban, hogy az ezzel kapcsolatos döntéseinket ne kapkodjuk el. Kerülendő a hencegés, a felfuvalkodottság, a kivagyiskodás. Ne szórjuk két kézzel a pénzt, óvakodjunk attól is, hogy megpróbáljunk másokat a saját igazunkról meggyőzni. Az embereknek meg kell engedni, hogy a saját útjukat járják. A jelszó legyen "lassan és óvatosan."

Pénteken a Szűz-Vénusz kerül szembe a Halak-Neptunusszal. A Vénusz/Uránusz-trigonnál írtam, hogy a párkeresőknek esély mutatkozik arra, hogy találkozzanak valakivel, mégis tartsák nyitva a szemüket, ha ismerkednek. Maradj a földön, ne hagyd, hogy a rózsaszín felhők elvakítsanak, kerüld a másik túlidealizálását és ne éld bele magad a történetbe.

oig.jpg

Most egy kicsit hallgass a józan eszedre is, de más témákban is érvényes ez. Tartsd távol magad az olyan helyzetektől, ameyekben megtévesztés áldozataivá válhatunk, de mi is vigyázzunk azzal, amit mondunk, nehogy félreértés kerekedjen belőle. Üdvös azonban a művész-vonal erősítése; ez lehet zenével, divattal, lakberendezéssel vagy vizuális művészettel való elfoglaltság egyaránt, de akár a gasztronómiában is új utakat fedezhetsz fel - próbálj ki bátran egy új receptet, kóstolj meg egzotikus ételeket.

Szombaton a Merkúr is szemben áll az Uránusszal. A gondolkodás, az intellektus hihetetlenül kiélesedik, rengeteg ötlet, elképzelés rohamozhat meg minket. Jegyezzük fel ezeket, de ne kezdjünk egyszerre több dolog megvalósításába, különben a mentális energia szétforgácsolódik. Aki hajlamos a szorongásra, vagy szorongásos betegséggel küzd, felerősödhetnek a tünetei - ezt kiküszöbölendő, kerüljük a túlgondolást, a "mi lett volna, ha?"-kérdés pörgetését. Olvassunk inkább, különösen jó az asztrológia tanulmányozása is, mivel e tudomány erősen kötődik a Merkúr és az Uránusz fényszögeihez.

Szintén szombaton a Szaturnusz elindul előre a Halak 0. fokán. Terveinket illetően csaknem 5 hónapot kaptunk, hogy azokat átvizsgáljuk és azokra koncentráljunk, amelyek valóban küldetésünk felé visznek minket. Most, hogy az Idő Ura elindul előre, szépen átmenthetjük a következő időszakokba az idő-és értékálló dolgokat. Különösen azok a témák kerülnek előtérbe, amelyekkel a nyár folyamán küzdöttünk. 

_cd430f09-f55b-4a77-8391-8331675c26dd_1.jpg

A Halak egy álmodozó, érzékeny, zárkózott energiát képvisel, a Szaturnusz pedig a struktúra. Mindebből az következik, hogy végre a legtitkosabb vágyak is megvalósíthatóvá válnak - igaz, lesznek kisebb bukkanók az úton, de haladjunk csak kitartóan előre! Talán egy olyan álom válik valóra, amin egy időben veszettül görcsöltél, aztán elengedted. És most ott terem előtted. Egyúttal azt is megtanulhatjuk, hogyan legyünk magunkkal elnézőbbek, és bocsássunk meg magunknak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9018245617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása