Asztrotitkok

Fényszögek és Ikrek-Vénusz - 2023.04.11.-12.

2023. április 11. - Jurancsik Eszter

Ma a Vénusz átlépett az Ikrekbe, amely társaságkeresővé, kíváncsivá tehet minket - főként azoknak kedvez, akik egyedül vannak. Ha most keresed a párod, járj el minél többet otthonról, szórakozz, légy nyitott, nem tudhatod, hol találkozol valakivel, akivel lángra lobban a szívetek egymás iránt. Az Ikrek-Vénusz ideje alatt létrejvő kapcsolatokban mindig a változatosságé a főszerep, unatkozni biztosan nem fogtok. Akik párkapcsolatban, házasságban élnek, többet kommunikálnak egymással, de a vitákat érdemes kerülni. 

owm4oa3hxug58mka7hpvfp_2.jpg

Személyes szinten a Vénusz az Ikrekben, a Mérlegben és a Bikában kezdődő házaid témáit összefonhatja. Az indiai rendszer szerint a Vénusz jegyváltása a Krittika nevű, Nap-jellegű holdházat érinti. A Krittika elnevezés pengét jelent, ez is utalás a lehetséges konfliktusokra. Azonban lehetőséget ad a mélyebb önismeretre és arra, hogy hagyományainkat ápoljuk, de az apától származó szellemi örökség kamatoztatására is.

Nap/Jupiter-együttállás is lesz a mai napon, mely egészen április 23-ig aktív. Sikerrel intézhetjük hivatalos ügyeinket, megtalálhatjuk azt a területet, amelyben kiteljesedhetünk. A most elkezdett projektek hosszú távra sikert hoznak, vonatkozzék ez bármilyen életterületünkre. Óva int azonban minket a kapzsiságtól és a túlköltekezéstől.

0411.jpg

A Vénusz és a Plútó trigonja szenvedélyt hoz a kapcsolatokba, megnő a szexuális igény. Ugyanakkor két szellemi jegy -Ikrek és Vízöntő - révén nagy szerephez jutnak a közös tervek is. Ha esetleg közös vállalkozás, vagy bármilyen közös terv van képben, most sikerrel véghez vihető. Pénzügyekben is remek ötletek jöhetnek. Aktivitás: április 16.

A Hold 11-én 12:47 és 19:33 között üresjáratos, ekkor belép a Bakba. Előtérbe kerülnek a célok, a kitartás. Érzékeny testrészek: bőr, fogak, csontok, lép, térd. 12-én hajnalban egy Szaturnusz-szextil szintén a kitartás témáját mutathatja meg álmainkon keresztül, délelőtt egy Mars-szembenállás ingerlékennyé tehet minket. Délután egy Merkúr-trigon remek ötleteket hozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9818100176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása