Asztrotitkok

Fényszögek - 2022.01.09.-2022.01.11.

2022. január 09. - Jurancsik Eszter

8-án találkozott a Nap a Vénusszal a Bak jegyében, amely kiváló segítség a párkapcsolati elképzelések gyakorlati megvalósításához, plusz előnyös pénzügyi lehetőségekkel is megajándékoz. Ha nincs kapcsolatod, menj szórakozni a barátaiddal, valamilyen vénuszi dolog - művészet, zene- kapcsán, ki tudja, lehetséges, hogy pont egy ilyen alkalommal találkozol valakivel, aki elndít Benned valamit. 11-ig aktív a fényszög.

sun_conjunct_venus.jpg

Van egy Merkúr/Chiron szextilünk is. A bennünk lévő, régi sebek gyógyítására az egyik legjobb eszköz a beszéd, az írás. Éreztél nyomasztó energiákat, szorongást, esetleg pánikroham-szerű rosszulléteket a napokban? Ha igen, akkor ne ijedj meg: ez a jele annak, hogy felszínre jött valami, amit szépen meg tudsz nevezni és így el is tudod engedni. Testvérekke vagy más, közeli ismertségekkel is kapcsolatban állhat ez a dolog - személyes tapasztalat. 19-ig aktív a kapcsolódás.

10-én Nap/Neptunusz szextil várható - az intuíció, a képzelőerő, a fantázia ismét erőteljesebbé válik. Fontos felismerések, megérzések jöhetnek a jövődről éppúgy, mint mások jövőjéről. Kiváló alkalom a mindennapi meditációra, a célok vizualizálásra. A művészetek, a spirituális dolgok ideje is ez, a kapcsolódás 16-ig aktív.

11-én a Mars kvadrátja a Neptunusszal hajlamos előhozni az önsajnáló, paranoiás, téveszméket és elméleteket gyártó, hipochonder énünket. Azonban ezeket le lehet küzdeni: a fent említett Nap/Neptunusz szextilnél is említett spirituális, művészi témák azok, amelyek segíthetnek minket kijönni a gödörből. Olvass pszichológiai, önismereti könyveket. 20-ig aktív a fényszög.

mars_square_neptune.jpg

A Hold 9-én a Kosban halad, energikusabbak és tettrekészebbek lehetünk. Érzékeny testrészek: fej, érzékszervek. Délután a Vénusz-kvadrát óva int a túlevéstől és a drámától. Este a Mars-trigon által biztosított energia kiválóan alkalmas sportolásra, a Nap-kvadrát pedig az önvizsgálatra. 10-én reggel egy Plútó-kvadrátot kell még kezelni, majd a Hold üresjáratossá válik 08:22 és 15:46 között, ekkor a Bikába lép. Kicsit lenyugszunk, türelmesebbé válunk és a gyakorlati megoldások kerülnek előtérbe. Érzékeny testrészek: nyak, torok, hangszálak. Este egy Jupiter-szextil szerencsés híreket hozhat. 11-én délelőtt a Merkúr-kvadrát élesebbé teheti a nyelvünket, délután az Uránusz-együttállás felismerésekkel gazdagíthat minket, késő délután a Szaturnusz-kvadrát hatására csökönyössé válhatunk - inkább keressünk valamilyen kitartást igénylő dolgot, mint pl. a rendrakás, takarítás.

 

süti beállítások módosítása