Asztrotitkok

Mars/Szaturnusz trigon - 2022.11.26.

2022. november 26. - Jurancsik Eszter

A mai napon pontosodott be a Mars és a Szaturnusz trigonja

A Mars retrográd mozgásánál fogva befelé irányuló energiákat mutat. A Mars az erő, a levágás égiteste is, az Ikrek pedig, amely jegyben tartózkodik, a kapcsolódások szimbóluma. Sokunk életében elindult egy kapcsolat-leválasztási hullám, ami eltart egészen 2023. január 12-ig. Ez érthető bármilyen kapcsolódásra, nemcsak a párkapcsolatra. Ilyen pl. egy nem megfelelő emberrel történő lezárás, munkahelyen felmondás, szerződésmódosítás is. 

photo-1464802686167-b939a6910659_2.jpg

A Szaturnuszhoz ma csatlakozott trigonnal a Mars, ez a fényszög pedig az energiák akadálytalan áramlását teszi lehetővé, azaz, ha most zársz le valakivel egy kapcsolatot, az a "közös megegyezés". Lehet ugyan, hogy ez kifejezetten így nem kerül kimondásra, de nem is kell ezt túlragozni - a retrográd Mars az Ikrekben nem is az a túlzottan beszédes állapotokat mutatja. A Szaturnusz-trigon pedig a véglegesítés.

Ugyanakkor ez az aspektus lehetővé teszi, hogy átgondoljuk, mibe fektetjük az erőnket, mibe adjuk bele a legtöbb energiát. Alapvetően a Mars az Ikrekben hajlamosít a türelmetlenségre, ám ez most némileg csillapodik, így kissé higgadtabban tudunk döntéseket is hozni a fenti témával kapcsolatban. Ajándéka még, hogy ha úgy érzed, találsz valamit, amibe valóban érdemes erőt és időt (Szaturnusz!) fektetni, azt most el tudod kezdeni. 

A Mars a Tejút peremén tartózkodik, a Bika szarvai között, ha az égboltot nézzük. Most érdemes megszabadulni minden káros kötődéstől, hogy aztán januárban megtisztulva léphessünk egy magasabb minőségbe. A Szaturnusz a Bak csillagképben látható, azaz a tartós dolgokat menthetjük csak át a következő életszakaszokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7117988170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása