Asztrotitkok

Fényszögek és Kos-Mars - 2022.05.25.-26.

2022. május 24. - Jurancsik Eszter

25-én hajnalban a Kosba lép a Mars, azaz egyik uralt jegyébe. Az elmúlt hetekben a spirituális erőre került a hangsúly, most viszont az aktív cselekvésé lesz a főszerep - mintegy "reboot"-tal hivatalosan is elindítja a nyarat. Utoljára 2020 júliusa és 2021 januárja között tartózkodott e jegyben a Mars. Emlékezz vissza! Milyen hatások értek, mely életterületeid kaptak erőre, hol találkoztál kihívásokkal? Nagyjából hasonló hatások várhatók. Július 5-ig lesz a Mars a Kosban. 

all_seeing_universe_wallpaper_by_lilyas_dcxxh5x-fullview.jpg

A Holddal fog együtt állni a bolygó, amikor jegyet vált, ami némi érzelmi löketet is ad, így mind fizikai, mind lelki szinten feltöltve érezhetjük magunkat. Közvetlenebbé, bátrabbá válhatunk, mindenképpen a kezünkbe akarjuk venni az irányítást - és ezt most könnyen meg is tehetjük, főleg azon horoszkópházunk ügyeiben, amely a Kos és a Skorpió jegyekben kezdődnek. Sőt, a két terület össze is fonódhat. A Scheat csillaggal áll együtt ekkor vörös bolygószomszédunk, amely plusz energiát ad, ám a heves megnyilvánulásokat kerüljük. 

26-án Vénusz/Plútó kvadrát lesz, amely főként a szerelmi életünket érinti. Meglévő kapcsolatokban viták üthetik fel a fejüket, azonban ezekből sokat is tanulhatunk - lévén, a kvadrát a tanulás fényszöge. Féltékenység, birtoklási vágy jelentkezhet, azonban ezek egyvalamiből fakadnak: az önbizalomhiányból. Kételkedés a saját vonzerődben, értékeidben. Csak akkor tudod kiküszöbölni ezt a problémát, ha mélyen a lelkedbe ásol, noha ez sokszor egy unalomig ismételgetett dolog... de mégis mindig aktuális. 

A Hold mindkét napon a Kosban halad, fokozva a Mars jegyváltásának hatását. Újult erővel vághatunk dolgokba. Érzékeny testrészek: fej, agy, szemek, arc, izmok, epe. Kerülendő a túlzott hevesség. 25-én reggel a Hold együtt áll a Jupiterrel, megalapozva egy szerencsés napot. A Nappal alkotott szextilje pedig harmonikus napra ad lehetőséget. 26-án este a Vénusszal való együttállása terepet ad a romantikának és a kellemes időtöltéseknek. Ez lehet szerelmünkkel való együttlét, találkozás a barátokkal vagy csak nézzünk filmet, hallgassunk zenét, kapcsoljunk ki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4417839509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása