Asztrotitkok

Fényszögek és Bika-Merkúr - 2022.04.12.

2022. április 12. - Jurancsik Eszter

Április 11-ével lépett a Merkúr a Bika jegyébe és április 29-ig marad itt. Amikor a Merkúr egy föld-jegyben jár, szellemi vonalon fókuszáltabbak és gyakorlatiasabbak lehetünk, és ez az energia hatalmas segítség abban, hogy a célok fizikai formát öltsenek.

imageedit_3_5907051392.jpg

Amit a Kos-Merkúr ideje alatt elterveztél, most a fizikai világban is manifesztálódik. Ebben segítségünkre lesz még a józan ítélőképesség és a megfontoltság, amely jellemző a Bika jegyre, így nem tévesztük szem elől valódi céljainkat. Ugyanez érvényes a pénzügyekre: a Bika-Merkúr segít abban, hogy meglássuk, mely projektek hozhatnak pénzt, mely befektetések működnek hosszabb távon is.

Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid témáival színezi a Bika-házadat. Ha nem tudod, melyik házad hol kezdődik, töltsd le az ingyenes Placidus demo vagy Regimontanus progamot!

12-én születik egy Nap/Szaturnusz szextil, amely türelemmel és kitartással ruház fel minket. A munka néha olyan tulajdonságokat követel meg tőlünk, amelyek nehezen jönnek, ám ez a kapcsolódás segít ezeket felszínre hozni. Nehéz feladatok, nemszeretem-munkák elvégzésére tökéletes időszak ez, idősebb emberekkel kerülhetünk kapcsolatba, akiknek tanácsa most aranyat ér, vagy éppen mi segítünk a nálunk fiatalabbnak. 

A Jupiter/Neptunusz együttállása szintén ma egzakt, erről egy terjedelmesebb cikkben ITT olvashatsz!

A Hold 12-én, 12:16 és 16:07 között üresjáratos, ekkor belép a Szűzbe, erőt adva a kötelességek teljesítéséhez. Érzékeny testrészek: hashártya, vékonybél. Este a Merkúrral való trigon kedvez a gondolatok rendszerezésének. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5517805987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása