Asztrotitkok

Fényszögek és Vénusz a Halakban - 2022.04.05.-07.

2022. április 06. - Jurancsik Eszter

5-én a Vénusz belépett a vizes Halak jegyébe és május 2-ig marad itt. Az amúgy is romantikus Vénusz egy jókora érzelmi löketet kap, tehát ez a Vénusz-tranzit alapvetően a szeretetről, a megbocsátásról és a megértésről szól. Lehetőség van arra, hogy a kapcsolatunkban még több csodát tapasztaljunk meg. De ugyanígy a pénzügyekben is pozitív fordulatokra számíthatunk.

photo-1464802686167-b939a6910659.jpg

A szitnén Halakban járó Neptunusz szeretettel fogadja a Vénuszt, ez különösen a hónap végén esedékes Jupiter/Neptunusz/Vénusz együttállás idején lesz legegyértelműbb. A Halakban emelt helyzetben van a Vénusz, a Neptunusz pedig uralomban. A Vénusz a földi, a Neptunusz az égi szerelem. A Halak pedig egy hidat képez a kettő között, előrevetítve párkapcsolatban élőknél a szintlépést, összeköltözés, eljegyzés, esküvő formájában.

Meggyógyulhatnak a problémás szerelmi történetek és a pénzügyek is, ugyanakkor tartsuk nyitva a szemünket és maradjunk fél lábbal a földön. 

Személyes szinten a Bika és a Mérleg jelekben kezdődő horoszkópházaid energiáit, témáit viszi a Halak-házadba. Ha nem tudod, mely házad mely jelekben kezdődik, derítsd ki az ingyenes Regiomontanus asztrológiai szoftverrel! 

Merkúr/Szaturnusz szextil születik 7-én és 10-ig aktív. Kiváló időszak minden olyan dologhoz, ami tiszta gondolkodást, józan ítélőképességet és szervezőkészséget igényel. A papírmunka, a tanulás és a kutatás is szorosan kapcsolódik ehhez a fényszöghöz, használjuk tehát okosan.

A Hold 6-án az Ikrekben halad, könnyedebb, gördülékenyebb kommunikációra lehetőséget adva. Testrészek: tüdő, vállak, karok. 7-én, 05:14 és 17:30 között üresjáratos, lehetőleg kerüljük a fontosabb döntések meghozatalát, a drágább dolgok vásárlását. 17:30-kor belép a Rákba, kellemes, családias hangulatot adva. Testrészek: gyomor, mellkas, mellhártya, nőknél a mellek és a méh, funkcionálisan a gyomor savtermelése és a menstruációs ciklus. Este egy Vénusz-trigon lesz, amely kedvez a romantikának, a kellemes időtöltésnek és a minőségi pihenésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8217798437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása