Asztrotitkok

Újhold a Vízöntőben - 2022.02.01.

2022. január 31. - Jurancsik Eszter

Február elsején, 06:44-kor Újhold lesz a Vízöntő 12. fokán, érdekesség, hogy a kínai holdújév is erre a napra esik - tehát egy igen erős kezdet előtt állunk. Ebben az uránuszi, levegős jegyben a szellemi frissességre nő meg az igény, valamint arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki. Kiválóan alkalmasak az energiák afféle gondolat-nagytakarításra. Az intuíció fokozódik, remek ötletek születhetnek és a dolgok alternatív megközelítése is szerephez jut. 

A két égitest a Szaturnusszal áll együtt ekkor, amely nem más témát feszeget, mint a felelősségvállalást. A Szaturnusz mindig azt várja, hogy ezt megtegyük - és ha megtesszük, a várva várt eredmények sem maradnak el, ez az Újhold pedig elindít minket a felelősségvállalás útján. Mit söpörtél a szőnyeg alá? Mit hagytál figyelmen kívül vagy ignoráltál szándékosan? Ezek fognak visszakerülni.

sky-clouds-landscape-noon.jpg

Tudjuk, hogy amikor a szaturnuszi energia megjelenik, mindig van lehetőség a fejlődésre. A Szaturnusz azért adja a feladatokat, mert tudja, hogy képesek vagyunk meglépni őket. Azért történik mindez, hogy tovább fejlődhessünk, tovább lépjünk a legmagasabb szintünkre, és azt az életet élhessük, amire hivatottak vagyunk. Nem kell tehát félni tőle. A Szaturnusz meglenget a szakadék felett, de nem ejt el soha. És soha, de soha nem igazságtalan. Tehát ha bármilyen kihívás érkezik ezzel az Újholddal, tudd, hogy kitartást is kapsz mellé, hogy meg tudd csinálni, és a végén ott vár a jutalmad. 

Tedd hát magadévá ezt az energiát, tűzz ki célokat és menj bátran és eltökélten előre, akárcsak egy Vízöntő-szülött. És az eredmény sem marad el.

Személyes horoszkópodban a Rák jelben kezdődő házad eseményeivel színezi a Vízöntő-házadat (zárt jegy esetén is érvényes a hatás!) Ha nem ismered a horoszkópodat, a Regiomontanus asztrológiai programmal felfedezheted! A program teljesen ingyenes!

Milyen témákkal szembesíti az Újhold a jegyeket? Ne csak a Nap-jegyedet, hanem az Aszcendensed és a Hold-jegyedet is olvasd el!

Vízöntő: az öntudatod, az elhatározásod és a személyes fejlődésed. Mint mindig, most is mérd fel a lehetőségeidet.

Halak: lehetőség pénzügyeid rendezésére. Saját értékeid felismerése. 

Kos: papírok és szerződések. Rokonokkal rendezheted az esetleges vitákat. Mondd ki az igazadat!

Bika: változtatások otthonodban, ha esetleg költözést tervezel, hamar megvalósul. Szülők, idős rokonok kerülnek még előtérbe.

Ikrek: kreatív erőid kiaknázása, örömteli napok és sikerek. Gyermekekkel kapcsolatos dolgok. Ha nincs gyermeked, lehet annak tekinteni egy általad létrehozott alkotást is.

Rák: egészséggel kapcsolatos dolgok, életmódváltás. Megszabadulás rossz szokásoktól, beidegződésektől. Vigyél rendszert az életedbe!

Oroszlán: párkapcsolati és házassági kérdések tisztázása. Üzleti ügyek, együttműködés másokkal.

Szűz: félelmeid megragadásához és elengedéséhez áss le mélyen a lelkedbe. Rá fogsz jönni, hogy ezt csak Magadnak kreáltad. 

Mérleg: ha tanulsz, plusz kitartást kapsz, ha külföldi utat tervezel, megjön a segítég. Szerencse a projektjeidben.

Skorpió: amennyiben munkahelyváltáson gondolkodsz, sikerrel jársz. Tarts ki céljaid mellett.

Nyilas: támogatók bukkannak fel melletted. Becsüld meg őket! Barátaidra is szakíts időt.

Bak: pihenj, amennyit lehet, sokat hajtottad magad, talán beteg is lettél. Gyógyulj, erősödj és nyugodtan mondj nemet, ha úgy érzed!

Személyes elemzésért keress meg az asztrotitkok@gmail.com emailen!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8317011466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása