Asztrotitkok

Fényszögek és Ikrek-Mars - 2021.03.03.-2021.03.04.

2021. március 01. - Jurancsik Eszter

3-án szextilt alkot a Halak-Vénusz és a Bika-Uránusz. Érzéseink kimutatása könnyebben megy, párkapcsolatokban is gördülékenyebb a kommunikáció. A hatás március 7-ig tart, az esetleges kapcsolati-házassági problémák megoldásának is kedvező napok ezek. Váratlanul érkető pénzkereseti lehetőséget is jelez ez az aspektus.

4-én a Merkúr együtt áll a Jupiterrel a Vízöntőben. Bízzunk intellektuális képességeinkben, beszéljünk őszintén és egyenesen, különösen üzleti ügyekben. Ha tanulsz, most a szokásosnál nagyobb hatásfokkal koncentrálsz, munkádat is nagyobb lendülettel végzed. Március 13-ig aktív a fényszög, ez idő alatt érdemes szerződést kötni, nagyobb volumenű dolgokat intézni. 

radix_1_39.jpeg

A Mars jegyváltása - 2021.03.04., 04:29

Szintén 4-én a Mars belép a levegős Ikrekbe. Az erőt, amely bennünk van, most sokoldalúan tudjuk felhasználni, e merkúri jegybe lépve segíti motivációink megértését, nagyobb hévvel vetjük bele magunkat dolgokba. Azonban e Mars-helyzetnek nem erőssége a kitartás, ezért ne kezdjünk bele egyszerre túl sok dologba, állítsunk fel egy prioritási sorrendet, így elkerülhetjük, hogy energiánk szétforgácsolódjon. Jegyváltásakor a Mars együtt áll az Alcyone csillaggal, amely mindenféle érzelmet felerősít, lévén, Hold-jellegű csillag. A dráma és a felesleges hiszti legalább ezen a napon kerülendő.

 

süti beállítások módosítása