Asztrotitkok

Fényszögek - 2021.02.05.-2021.02.06.

2021. február 04. - Jurancsik Eszter

Február 5-én áll együtt a Vénusz és a Szaturnusz a Vízöntőben. A kapcsolati problémák kölcsönös segítséggel és felelősségvállalással oldhatók meg, ugyanakkor a szaturnuszi dolgokban is meglátjuk a szépséget. Alapvetően a szaturnuszi dolgokban kevés a kimondottan élvezetes vonal, de most ezt is észrevehetjük. Mik is azok a szaturnikus témák? Kemény munka, kötelességtudat, felelősségvállalás. Könnyebben kezelhetők az ezekkel járó feszültségek. 

radix_1_32.jpeg

6-án a Vénusz kvadrátot alkot az Uránusszal. A fent említett Vénusz/Szaturnusz-aspektus akkor segít stabilizálni a kapcsolatokat, ha nem hagyjuk hogy a pillanatnyi hangulatanink vezessenek minket és ezek hatására esetleg meggondolatlanul cselekedjünk vagy beszéljünk. Mivel két fix jel érintett - Bika és Vízöntő - hajlamosak lehetünk a túlzott érzelmi merevségre, amely úgy oldható fel, ha nyíltan, de hiszti nélkül beszélünk érzéseinkről, felfedve minden olyan dolgot, amit eddig elhallgattunk, mert a kulcs ott lesz.

Érezhető a Nap-Mars kvadrát is, amely még mindig aktív, nyugtalanság, feszültség jelentkezhet, amelyet kiválóan oldhatunk könnyed testmozgással vagy fizikai munkával - az óvatosság azonban ajánlott.

A Hold 10:20-tól üresjáratos a Skorpió jegyében, majd 18:17-kor átlép a Nyilasba. Munkánkban a szokásosnál komolyabb odafigyelés szükséges. Kerülendő az új dolgok elindítása, folytassuk azt, amivel eddig is foglalkoztunk.

 

süti beállítások módosítása