Asztrotitkok

Fényszögek - 2021.08.26.-2021.08.27.

2021. augusztus 25. - Jurancsik Eszter

Csütörtökön Merkúr/Plútó trigon lesz. Üzleti tekinetben remek lehetőségekkel találkozhatunk, magában foglalja a tárgyalások, megbeszélések eredményességét és a jó meggyőző-készséget. Ugyanígy felszínre hozhatja a titkok megismerésének igényét, remek időszak önmagunk mélyebb megismerésére is, valamint fokozza a szexuális energiákat. Augusztus 30-ig aktív a fényszög.

Szintén e napon a nemrég Szűzbe lépett Nap az Ikrek-Lilith-tel alkot kvadrátot. Az intellektust hihetetlen mértékben felturbózza ez az aspektus, ugyanakkor harcias énünk is felébred. Ennél a kapcsolódásnál nem ritka a fel nem dolgozott stressz kitörése, amelyet fontos levezetni, például fizikai munkával vagy sporttal. 

Ugyanezen a napon a Vénusz szemben áll a Chironnal. Elképzelhető, hogy párkapcsolatokban vitás helyzetek jelentkeznek, amelyek társunk vélt vagy valós "tökéletlensége" miatt robbanhatnak ki.

podkowinski-szal_uniesien-mnk.jpg

Azonban ez a "tökéletlenség" ugyanúgy megvan bennünk is - a társ mindig egy tükör! Lehet az is, hogy egy múltbéli, kellemetlen dolog kerül ismét terítékre, ami veszekedést generálhat. Ezt jó, ha higgadt fejjel beszéljük át, így a Chiron elvének megfelelően a seb begyógyul a kapcsolaton.

A Kos-Hold 26-án, este kvadrátot alkot a Plútóval, amely heves nézeteltéréseket produkálhat, hangulatingadozásokkal, kicsit később a Jupiter-szextil ezt valamelyest feloldja. Próbáljuk meg lazábban kezelni az ilyen helyzeteket. Ekkor megkezdi üresjáratát, majd 27-én, reggel 06:26-kor belép a Bikába. Délután a Nappal alkotott trigonja szerencsésen összehangolja a tudatot és a tudattalant, késő este a Szaturnusz-kvadrát hatására felbukkanhat a melankólia, ha tehetjük, feküdjünk le minél korábban.

 

süti beállítások módosítása