Asztrotitkok

Fényszögek és Bika-Újhold - 2021.05.09.-2021.05.11.

2021. május 09. - Jurancsik Eszter

Bepontosodott a Vénusz/Plútó trigon, amely 11-ig aktív. A kapcsolatokban egymást követhetik a parázs viták és a lángolóan szerelmes kibékülések. A Vénusz időközben belép az Ikrekbe, amely egyedülállóknak ismerkedési lehetőséget hoz, párkapcsolatokban/házasságokban pedig a problémákat megbeszélni.

A Vénusz mindeközben a Jupiterrel kvadrátot alkot , a fentiek mellett vigyázzunk az érzelmi kitörésekkel, de az édességekkel és az alkohollal is - a Vénusz a cukorháztartás, a Jupiter a máj, valamint a kiterjedés is - , az édességek mértéktelen falása most könnyen megbosszulhatja magát a ruháinkon, az alkohol pedig most különösen nem tesz jót. Nőknél jelentkezhet erősebb vérzés, ha az elkövetkező napokon esedékes a menstruáció kezdete.

Mars/Uránusz-szextil várható 10-én, amely feltüzeli a vágyat a szórakozásra, a felesleges energiák szokatlan módon történő levezetésére. Most, hogy a kormány némileg lazít a korlátozásokon, ez lehetségessé is válik - igaz, egyelőre csak azoknak, akik "védettségi kártyával" rendelkeznek, akik még nem kaptak oltást, jelenleg másodrendű állampolgárok. 

(Egy kérdés az illetékesek felé, bár tudom tőlük nem kapok választ: akik pl. valamilyen komoly egészségi probléma, autoimmun betegség stb. miatt nem kaphatnak oltást... azokkal mi lesz? Nem vagyok oltásellenes, de gondoljunk egy kicsit a többi emberre is, aki ugyanúgy szeretné visszakapni a normális életét, mint mások, de nem kaphatja, mert nincs olyan állapotban, hogy beoltsák...)

11-én Újhold lesz a Bikában, a jel 21. fokán, 20:58-kor. Ami a pénzügyeket, anyagiakat, valamint a gyakorlatiasságot illeti, új lehetőségek nyílnak meg számunkra. Jöhet egy új üzleti ajánlat, állásajánlat, vagy bármi, ahol a gyakorlatban megmutathatod tudásodat. 

radix_1_51.jpeg

Vizsgáljuk meg személyes képletünket és nézzük meg, melyik horoszkópházunkban található a Bika jel 21. foka! Az elindulás Bika-jellegű témákban (pénz, anyagiak, gyakorlati tudás) összefonódik ezzel a területtel is. Például, ha a Bika 21. foka a 8. házadban látható, a fentieket valamiféle lezárás, vég előzi meg e területeken. 

 

 

süti beállítások módosítása