Asztrotitkok

Fényszögek és Rák-Mars - 2021.04.22-2021.04.24.

2021. április 22. - Jurancsik Eszter

22-én pontosodik be a Vénusz és az Uránusz együttállása a Bikában. A szerelmi kapcsolatokban jelentkező gondokat most egy magasabb szintről szemlélhetjük, így találva megoldást rájuk. Váratlan szerencse érkezhet pénzügyekben és üzleti ügyekben, ám ne kapkodjunk el semmit; mielőtt bármire igent mondunk, célszerű pár nap gondolkodási időt adni magunknak, amíg a fényszög erősen aktív (április 29.).

tranzit_1_1.jpeg

23-án vált jegyet a Mars, belép a Rák jegyébe. A Kos és a Skorpió jegyekben kezdődő horoszkópházaid energiáit viszi a Rák jegyben kezdődő házadba, feltölti azt energiával és friss lendülettel. Egyébként a marsikus, dinamikus energia befelé koncentrálódik, ennek kapcsán amire figyelnünk kell, hogy ez ne menjen át önmarcangolásba, feszültségünket ne fordítsuk családtagjaink, különösképpen szüleink ellen. Ami viszont segíthet ennek az energiának a kezelésében, az a gondoskodás gyakorlása, családi kapcsolataink rendezése, valamint pihenjük ki az Ikrek-Mars által hozott túlpörgetettséget. 

24-én a Merkúr szintén együtt áll az Uránusszal, amely aspektus a gondolkodásra, az intellektusra van hatással. Az Uránusz a Merkúr magasabb oktávjaként segít egy másik szintről szemlélni életünket, a megoldandó feladatokat, ezáltal könnyebben megtalálni rájuk a megoldást, méghozzá gyakorlati tudásunkat bevetve. Fontos felismerésekhez juthatunk az elkövetkező 5 napban.

Szintén 24-én a Vénusz és a Szaturnusz kvadrátja ismét a ki nem beszélt problémákat tolhatja előtérbe. A látványos távolságtartás, a másik érzelmi zsarolása most komoly sebeket ejthet a kapcsolaton, házasságon. Erőfeszítések szükségesek a gondok megoldásához, szervezzünk közös programot, üljünk le nyugodtan beszélgetni. 

A Hold 22-én 14:05 és 15:09 között üresjáratos az Oroszlánban, 24-én pedig 12:50 és 18:06 között a Szűzben.

süti beállítások módosítása