Asztrotitkok

Fényszögek és Kos-Merkúr - 2021.04.04.-2021.04.05.

2021. április 03. - Jurancsik Eszter

Április 4-én, 05:40-kor a Merkúr a tüzes Kosba lép. E bolygóállás nagy előnye, hogy megnyitja a kommunikációs csatornákat és nyitottságra sarkall. Terveinket is világosabban átlátjuk, azonban ne váljunk türelmetlenné és arrongánssá, különösen a másokkal való kommunikációnkban. Igen előnyös ez a pozíció bármilyen sporttevékenység elkezdéséhez is. Jegyváltása előtt, a Halak utolsó fokán a Scheat csillaggal áll együtt a bolygó, amely szaturnuszi jellegű - ismét arra int minket, hogy vigyázzunk a túlzott hevességgel, a véleménynyilvánítás hevében lehetőleg ne essünk a másik torkánk, ha nem muszáj. Illetve ahelyett, hogy a múlt dolgai miatt kesergünk és ily módon a depresszió felé haladunk, inkább a jövő felé tekintsünk. Sokkal kifizetődőbb. 

radix_1_45.jpeg

Április 5-én a Vénusz és a Mars szextilje kedvez a romantikának, a meghitt, minőségi együtt töltött időnek, a férfi-nő kapcsolatok rendezésének, a viták elsimításának. A Kos-Vénusz szenvedélye és az Ikrek-Mars kísérletezős természete a szexualitásban is megmutathatja magát. Ez az aspektus kiváló még projektek reklámozására, népszerűsítésére, tehát érdemes most hirdetned Magad, a termékeidet, szolgáltatásaidat. 

A Hold 4-én a Bakban jár, késő este eléri a Plútót; álmaink főleg az átalakulással, a lelki transzformálódással állhatnak kapcsolatban, majd 5-én, délelőtt 09:06-kor üresjáratossá válik, amely délután 15:04-ig tart - ekkor lép át a Vízöntőbe. 4-e főleg a kitartást igénylő feladatok elvégzésére alkalmas, 5-én, a Vízöntőbe lépést követő időszak pedig a barátokkal való időtöltésnek kedvez. 

 

 

Fényszögek - 2021.03.31.-2021.04.03.

30-án aktiválódik a Vénusz és a Szaturnusz szextilje. A párkapcsolati kérdések most őszinteséggel, tiszta fejjel rendezhetők, összehangolhatók az igények és tisztázhatók a közös tervek. Üzleti tekintetben is sikereket könyvelhetünk el, függőben lévő pénzügyeinket pedig most lezárhatjuk.

31-én pontosodik be a Nap-Szaturnusz szextil is. A komolyság és a kitartás megduplázódik, így munkánkban és a kötelességet igénylő feladatainkban nagyobb hatásfokkal tudunk koncentrálni. Célokat érhetünk el, eredményeket mutathatunk fel. 

radix_1_44.jpeg

Április 2-án a Merkúr és a Plútó között is szextil születik. Gondolataink érezhetően elmélyülnek, igényünk lehet a mélyebb beszélgetésekre, megérzéseink is erősebbé válnak. Kutatómunkára, tanulásra kiemelten jó az elkövetkező pár nap, de ugyanígy elmélyülhetünk a spirituális témákban, az asztrológiában.

3-án a Vénusz és a Ceres együttállása felébresztheti a gondoskodási vágyat, az érzelmességet, illetve a Kos-Vénusz negatív aspektusait kiküszöbölni, felszínre hozni és így egy másik irányba fordítani.

süti beállítások módosítása