Asztrotitkok

Fényszögek és Halak-Újhold - 2021.03.10. - 2021.03.13.

2021. március 10. - Jurancsik Eszter

Március 10-én találkozik a Nap és a Neptunusz a Halak jegyében. Az érzékenység, az intuíció erősebbé válik, valamint azt érezhetjük, hogy sokszor képtelenek vagyunk kézben tartani bizonyos dolgokat. Talán meghökkentő tanács lehet a következő, amelyet egy -sajnos öt éve eltávozott- barátnőmtől hallottam: "ha nem akar semmi összeállni, hagyj mindent szétesni."

Hogy mi lehet ebben a jó...? Minél görcsösebben akarunk megoldani valamit, annál kevesebb az esély arra, hogy sikerüljön. Ha pedig sikerül, akkor borítékolható, hogy ezt kimerüléses-ideges-pszichés tünetek fogják követni. Oly sokat olvasni-hallani arról, hogy "engedd el", nos, a következő napok (március 19-ig) kiválóan alkalmasak ennek gyakorlására. A túlgörcsölés kimerültséghez, betegséghez vezethet, azonban ha most hagyod, hogy feloldódjanak a dolgok, jobban rálátsz a dolgokra, és könnyebb lesz összerakni őket. Én éppen tegnap próbáltam ki ezt, és működik - igaz, nem hatalmas volumenű dolog volt, de engem idegesített. Mára értelmet nyert a dolog és meg tudtam oldani.

Március 13-án a Nap a Vénusszal is találkozik, ami azért különleges, mert a Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, tehát két, hasonló témát képviselő bolygó áll együtt a Nappal: a szerelem, az életöröm (Vénusz), valamint a magasabb szintű szeretet, a feloldódás, a határok nélküliség és a mágia (Neptunusz). A párkapcsolati problémák higgadt fejjel orvosolhatók, pénzügyi kérdésekben pedig legyünk körültekintőek. Művészi énünk is jobban kibontakozhat most. Énekelj, fess, rajzolj, valamint a spirituális témák is jobban felkelthetik érdeklődésünket.

 radix_1_40.jpeg

Az Újhold képlete - 2021.03.13., 11:20

Szintén 13-án, 11:20-kor megszületik a Halak-Újhold, a jegy 23. fokán. Igen különleges Újhold ez, hiszen a Hold nemcsak a Nappal, hanem a Vénusszal és a Neptunusszal is együtt áll. Rengeteg felismeréssel gazdagodhatunk e napon, megtalálhatjuk azokat a válaszokat, amelyeket eddig hiába kerestünk. Valahogy minden olyan magától értetődő lesz. Ami előtt eddig értetlenül álltunk, léte most világossá válik. Az Újhold új kezdeteket is jelent, párkapcsolatokban és pénzügyekben is új fejezetek nyílnak. Az Újhold a Markab csillagnál születik meg, amely csillag igen komoly szerencsét biztosít.

 

süti beállítások módosítása