Asztrotitkok

Chiron/Mars trigon, Szaturnusz/Uránusz kvadrát újratöltve 2.- 2021.12.24.

2021. december 23. - Jurancsik Eszter

December 24-én születik egy Chiron/Mars trigon. Az önértékelési zavarok megfigyelésem szerint sok embernél elszabadultak az elmúlt hónapokban: először a kvadrát (amikor a Mars a Rákban járt), a szembenállás (Mars a Mérlegben), majd a kvinkunx idején (amikor a Mars a Skorpióban haladva ezt a fényszöget hozta létre az aszteroidával). Minden ami a csövön kifért: megkérdőjelezték saját létjogosultságukat, nem tartották magukat eléggé jónak/szépnek/tehetségesnek, nem egy nő ismerősömnél pedig testképzavar, bulémia/anorexia ütötte fel a fejét. Sok emberrel állok kapcsolatban, rengetegen keresnek meg tanácsadás céljából, de van, aki csak a lelkét öntötte ki nekem - sokfélék voltak a problémák is.

A Marssal alkotott trigon azonban most lehetőséget ad arra, hogy ezeket a problémákat felszámold. A külvilág felé egy erős, sebezhetetlen embert mutattál, de most be kell ismerned, el kell fogadnod, hogy sérülékeny és érzékeny vagy. Enélkül nem megy. Szerencsére ez az aspektus az őszinteséghez is kötődik, így sikerülhet, valamint a fizikai erő növelésével a sport, a ház körüli munka törölheti a feszültséget is.

Ugyanezen a napon -az idei évben harmadszorra- aktiválódik a Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja. Ne csodálkozz, ha az elmúlt hetekben frusztráltnak érezted magad és azt tapasztaltad, hogy semmi nem megy előre. Ez nem csoda. A Szaturnusz rendet és fegyelmet akar, míg az Uránusz robbanásszerű változásokat. Ezt nehéz kezelni, de ha az eddigieket kibírtuk, ez is menni fog.
photo-1475518845976-0fd87b7e4e5d.jpg

 

A Hold 24-én 07:39 és 09:34 között üresjáratos, majd a Szűz jegybe lép. Az Szentestét meghitt, kellemes hangulatban tölthetjük, a Szűz Hold azonban érzékennyé teszi a beleket - ajánlatos nem túlenni-inni magunkat. Délután a Hold/Nap trigon jókedvet ígér. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5216791420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása