Asztrotitkok

Merkúr/Plútó kvadrát - 2021.11.02.

2021. november 01. - Jurancsik Eszter

November 2-ával lesz egy Mérleg-Merkúr/Bak-Plútó kvadrát. Ez az aspektus segít a helyzetek gyors felismerésében, a gyors reakciókban, az igazság kimondásában, azonban az intenzív interakciók néha vitákhoz is vezethetnek, még ha nem is szándékosan történik.

6a0133f538e9e4970b019aff60bd85970c-500wi.jpg

A Merkúr ekkor a Spica (alpha Virginis, a Szűz csillagképben látható) csillag alatt halad el, amely csillag vénuszi/marsikus energiákat birtokol. Rombolás helyett inkább az elérni kívánt sikerekre ajánlatos konentrálni, még ha a fennálló Nap/Szaturnusz kvadrát némiképpen vissza is fogja a cselekvés energiáját, de terveket szőni lehet, sőt kell is. Jó hír, hogy néhány múltbéli erőfeszítés most hozza meg első eredményeit. Ez a bolygókapcsolat ráadásul olyan lehetőségeket biztosít, hogy titkokat és misztériumokat tárj fel. Ezek elmélyítik tudásodat, és/vagy saját magad mélyebb megismerését.

A Hold 2-án a Mérlegben jár, érintett szervek a vesék, mellékvesék, hormontermelő mirigyek, a medence és a derék. A déli órákban a Szaturnusszal alkot trigont, amely biztosítja a lelki erőt, a kitartást és a kellő komolyságot a feladatok elvégzéséhez.

Kép: Bill Attride

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2416741636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása