Asztrotitkok

Fényszögek és Skorpió-Telihold - 2021.04.26.-2021.04.27.

2021. április 26. - Jurancsik Eszter

Több fényszög is aktívvá vált a napokban. A Merkúr és a Vénusz május 9-ig együtt halad a Bikában, amely kedvező a szerelmi kapcsolatokban felmerült kommunikációs gondok áthidalására, a nézetkülönbségek elsimítására, a minőségi, együtt töltött időnek. Ugyanakkor pénzügyi kérdésekben is sikert hozhat: olyan helyekről érkezhet segítség, tanács, ahonnan nem is vártuk volna. Érdemes ezekre a tanácsokra most hallgatni.

A Merkúr-Szaturnusz kvadrát a szellemi munka tekintetében arra int, hogy az esetleges félreértéseket, különösen, ha az barátokkal kapcsolatos, ne vagdalódzással akarjuk megoldani. Higgadt hangnemben üljünk le az érintettekkel beszélgetni, eképpen elérhető a kompromisszum és egy olyan megoldás, amely mindenki számára kedvező. Fontos tárgyalásokban, üzleti ügyekben, ha nem boldogulunk, kérjünk tanácsot szakembertől, és olvassunk el minden szerződést alaposan, mielőtt aláírjuk. Hajlamossá válhatunk kicsit sötéten látni a történéseket, de e fényszög szerencsére csak két napig aktív már. Szorítsd össze a fogad, minden szarnak van vége. :)

Aktív még a Vénusz-Szaturnusz kvadrát, amely segíthet kibeszélni a párkapcsolati, házassági gondokat, friss energiáknak adva ezzel teret, május 1-ig aktív ez az aspektus.

27-én, 05:31-kor Skorpió-Telihold várható, a jel 7. fokán. A Holddal nemcsak a Bikában haladó Nap, de az Uránusz is szemben áll ekkor, és ez kicsit felkorbácsolhatja a kedélyeket. Ehhez adjuk hozzá, hogy a Vízöntő-Szaturnusz kvadrátot képez mind a Nappal, mind a Holddal, mind az Uránusszal. Aktív lelki munka vár tehát ránk, amelyet nem kerülhetünk el. Homokba dughatjuk a fejünket, de ha ezt megtesszük, a seggünk annál sebezhetőbbé válik, ezt ne feledjük.

radix_1_49.jpeg

A Telihold képlete - 2021.04.27., 05:31

Valami lezárul, végérvényesen és visszavonhatatlanul. A Telihold a lezárás fázisa, a Skorpió a halál, valaminek az elmúlása. Azon horoszkópházadban, amelyben a Skorpió 7. foka látható, valami lezárul, egyúttal egy másik is kinyílik. Az érzelmek hihetetlen, vulkanikus erővel törhetnek felszínre, amelyek kontrollálása igencsak nehézkes lehet, hiszen e szenvedélyes, elmélyült jegyben a Hold olyanná válik, mint egy gejzír. A Hold a Rák jel uralkodó égiteste, a Rák pedig a víz legtermészetesebb állapota, a folyó víz. A Skorpió a fagyott víz, ám a fagyott víz alatt ott a kitörni vágyó gejzír. És ez most ki is törhet. Fizikaórán is megtanultuk, mi az a termikus kölcsönhatás. Ha egy melegebb dolog érintkezik egy hidegebbel, energiacsere történik - átveszik egymás hőmérsékletét. A Skorpióban álló Hold teljes egészében érintkezik ezzel a jeges felülettel - és azt szét is robbantja. 

74637275_sizh0lsc.jpg

Lehetséges-e ezt kontroll alatt tartani? Aligha. Vagy legalábbis nehezen. Adjuk ki ami kikívánkozik, de ha nem muszáj, ne sérüljön más ember. Ne lepődjünk meg, ha ezt a Teliholdat gyomorfájás, hányinger, hányás, megmagyarázhatatlan hangulatváltások, menstruáló nőknél erősebb görcsök kísérik - szervi szinten ugyanis a Hold többek közt a gyomrot és a méhet uralja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6216513280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása