Asztrotitkok

Telihold a Szűzben - 2021.02.27.

2021. február 27. - Jurancsik Eszter

Szombaton délelőtt egzakt a Halak-Nap és a Szűz-Hold poláris fényszöge, azaz Telihold lesz a Szűz 8. fokán. Minden tekintetben ajánlatos takarítani, akár a lakásunkról, akár a testünkről, akár a lelkünkről van szó. Dobjuk ki a feleslegesen felhalmozott dolgokat, amiket nem használunk. Fizikai szinten most érdemes tisztitó-vagy fogyókúrába kezdeni, életmódot váltani, böjtölni, lelkileg pedig söpörjük ki magunkból mindazt, ami nyomaszt minket. Az érzelmi reakciók megfontoltabbá válnak.

radix_1_38.jpeg

Személyes szinten, a képletedben azon ház eseményeire van főleg hatással a Telihold, ahová a Szűz 8. foka került. Itt érdemes a leginkább tisztogatni, megszabadulni dolgoktól és minőségektől. Mivel a Hold a Rák jegyet uralja, a Rákban kezdődő házad eseményeit keveri azon házad eseményeivel, ahol a Szűz 8. foka látható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6616441988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása