Asztrotitkok

Fényszögek - 2020.12.25.-2020.12.27.

2020. december 25. - Jurancsik Eszter

radix_1_24.jpeg

Az érintett bolygók

Január 7-ig aktív a Kos-Mars és a Bak-Plútó kvadrátja. A fényszög 23-án vált egzakttá, de ebből már ízelítőt kaptunk augusztusban is. A Mars a szenvedélyt, a lendületet, a motivációt és a cselekvést képviseli. Kvadrátja a Plútóval - amely bolygó ugye titkokat és a halál-újjászületési ciklusokat szimbolizál - megmutatja: lesznek drámák január 7-ig, ám ezek segíthetnek átminősíteni bizonyos dolgokat. A dráma egyben szembesít is minket azzal, hogy min kell változtatnunk. Ha kell, bátran kérjünk segítséget. Kiváló időszak arra, hogy elkezdjünk sportolni, jógázni, dolgozni a régi dolgok átalakításán. Az akarat turbó fokozatra kapcsol, a halogatott dolgokat is könnyebben intézzük. 

25-én pontosodik be a Bak-Merkúr és a Bika-Uránusz trigonja. Kreatív megoldások születnek a fényszög által, de érkezhetnek izgalmas és jó hírek, amelyek segítenek tovább tervezni a jövőt. 29-ig aktív a kapcsolat a két planéta között, remek időszak ez a tanulásra, de a magasabb szintű szellemi tudományokra is, mint pl. az asztrológia, de az önismeret, lehetőségeink felmérése is ide tartozik. 

Mindeközben erőteljesen érezteti hatását a Nap/Uránusz trigon is. Ismét szerephez jut az indiviidum, és nem bánjuk, ha esetleg mások furcsának tartanak minket. Erősebbé válik a vágy, hogy megmutassuk, kik is vagyunk valójában. Hogy ne álljunk be a sorba. És ne is álljunk, ha ez az érzés jelentkezik. Mivel két föld jegy - Bika és Bak - érintett, a kitartás is erősebbé válik. Élesebbé válik a belső látás és barátainkkal való kapcsolatainkat is rendezhetjük.

 

süti beállítások módosítása