Asztrotitkok

Fényszögek - 2020.12.05.-2020.12.06.

2020. december 05. - Jurancsik Eszter

December 5-étől december 10-ig aktív a Skorpió-Vénusz és a Halak-Neptunusz trigonja. Szerelmi problémák rendezésére kiváló napok ezek, a kapcsolatok gyógyulását és szintlépését mutatja. Ha az elmúlt napokban esetleg viták, nézeteltérések akadtak a kedveseddel vagy féltékenység volt jelen, a tisztázás lehetősége adott.

radix_1_23.jpeg

A Skorpió a problémák gyökeréig hatol, a Halak pedig gyógyítja a sebeket. Az égbolton a Vénusz most érte el a Mérleg csillagkép serpenyőit tartó rúdját, tehát az egyensúlyteremtés is adott, és ez most hosszú távra bebiztosíthatja a nyugalmat. 6-án a Hold kvadrátja miatt figyeljünk arra, hogy hangulatingadozásainkat ne vetítsük ki párunkra, a környezetünkben élőkre. Testi vonatkozásban a túlevéstől, a túl cukros ételek fogyasztásától int óva. 

December első napján a Nyilas jelbe lépett a Merkúr, ebben a jupiteri jelben ez a bolygó segít a távlatokba tekinteni, a tapasztalatokat bölcsességgé érlelni, ráhangolódni az év végi összegzésekre, kinek Karácsonyra, kinek Yule-re készülni. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy éles nyelvünket féken tartsuk, elkerülve a felesleges vitákat. Érdemes a Nyilas-Merkúr ideje alatt, december 20-ig esténként északnyugati irányban ülve, lila gyertya mellett meditálni. 

 

süti beállítások módosítása